Nokia 7.4 5G vine dotat cu 5 camere foto

Cei de la HMD Global vor sa revina in forta pe piata de profil cu ajutorul terminalelor Nokia pe care le produc iar in curand vor lansa un nou smartphone mid-range si terminalul poarta numele de Nokia 7.4 5G. Noul smartphone Nokia urmeaza cele mai noi tendinte in materie de design iar terminalul dispune de un hardware puternic.

Nokia 7.4 5G vine dotat cu 5 camere foto

Smartphone-ul Nokia 7.4 5G este dotat cu un procesor Octa-Core care este tactat la 1.8GHz, 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB si respectiv 128GB. Camera foto principala este formata din 4 senzori iar acestia dispun de 48MP + 12MP + 8MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 5MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este inclus in display. Smartphone-ul Nokia 7.4 5G este echipat cu un display IPS iar acesta masoara 6.45-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Nokia 7.4 5G vine dotat cu 5 camere foto

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10 Stock;
  • Dual SIM (nano + nano + microSD);
  • terminalul este compatibil 5G/Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS;
  • acumulator de 3.040mAh;

Smartphone-ul Nokia 7.3 va fi lansat in perioada urmatoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 350 de dolari in versiunea de baza. Va reamintim si faptul ca HMD Global urmeaza sa lanseze si unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri care sunt compatibile cu noua tehnologie 5G iar terminalul poarta numele de Nokia 6.4 5G.

Nokia 7.4 5G vine dotat cu 5 camere foto

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia 6.4 5G are un preț foarte bun