Nokia 6.4 în primele imagini de calitate

Cei de la HMD Global pregatesc lansarea mai multor terminale interesante iar printre acestea se afla si smartphone-ul Nokia 6.3. Ave de-a face cu un smartphone mid-range iar terminalul poate fi admirat acum in primele imagini de calitate.

Conform celor mai recente informatii, se pare ca smartphone-ul Nokia 6.4 dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon 662 (Quad 2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs), GPU: Adreno 610, 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 128 de GB. Bineinteles ca spatiul de stocare intern va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 512GB.

Camera foto principala este formata din 4 senzori iar acestia dispun de 48MP + 5MP + 2MP + 2MP, este dotata cu optica ZEISS, OIS, PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 16MP si este dotata cu lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul are senzor de amprente clasic si sistemul de sonorizare este stereo.

Smartphone-ul Nokia 6.4 este echipat cu un display IPS iar acesta masoara 6.45-inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

  • terminalul ruleaza versiunea de android 11 Stock;
  • Dual-SIM(nano + nano/microSD);
  • terminalul este compatibil 5G/4G VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac dual-band, Bluetooth 5, GPS/GLONASS si Beidou si este dotat cu port USB Type-C;
  • acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging 25W;

Smartphone-ul Nokia 6.4 va fi lansat in perioada urmatoare iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 300 de dolari.

Nu uitati nici de faptul ca noul flagship Nokia este pregatit de lansare iar terminalul poarta numele de Safari Max Pro 2021 si poate fi admirat acum in toata splendoare.

Via

Lasă un comentariu