Nokia 215 și Nokia 225 sunt disponibile de la 229 de lei

HMD Global este compania care deține licența Nokia pentru telefoane iar acum anunță lansarea unor feature phone-uri si acestea poarta numele de  Nokia 215 4G  & Nokia 225 4G.

Nokia 215 și Nokia 225 sunt disponibile de la 229 de lei

Ambele terminale dispun de conexiune 4G, pentru o calitate înaltă a apelurilor realizate în rețelele VoLTE, navigare pe social media și jocuri multiplayer, într-un pachet accesibil. Nokia 215 4G este un telefon fiabil, atât datorită design-ului, cât și funcțiilor moderne esențiale, beneficiind totodată de conexiune 4G. Iar pentru acei utilizatori care vor mai mult, Nokia 225 4G dispune de o cameră foto pentru a surprinde rapid momentele importante, o tastatură premium și taste cu funcții speciale, care fac ca navigarea și tastarea să devină mai precise. Acestor aspecte li se alătură finisajele strălucitoare și rezistente, similare celor de pe smartphone-urile Nokia. Cu o autonomie semnificativă a bateriei și funcții de entertainment, precum jocuri sau radio FM, Nokia 215 4G și Nokia 225 4G îmbină fiabilitatea telefoanelor Nokia clasice cu funcțiile și design-ul contemporan.

Nokia 215 și Nokia 225 sunt disponibile de la 229 de lei

„Fiind lideri pe piața telefoanelor mobile clasice, știm care sunt acei utilizatori care au nevoie să fie conectați. Iar pe măsură ce rețelele continuă să se dezvolte, considerăm că este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că utilizatorii sunt mereu la curent cu ce se întâmplă în mediile online, indiferent de buget. Prin introducerea rețelelor 4G pentru telefoanele Nokia 215 și 225, progresăm în misiunea de a oferi conexiune la un preț accesibil utilizatorilor care au cea mai mare nevoie de acest lucru – miliardelor de oameni care sunt deconectați. Astfel, consolidăm strategia de a oferi toate funcțiile esențiale și un nivel înalt de fiabilitate, la un preț avantajos. Ambele telefoane dispun de un design ergonomic, modern, dar familiar, răspunzând totodată nevoilor diverse ale utilizatorilor noștri, oferindu-le mai multe opțiuni.”, a declarat Juho Sarvikas, CPO HMD Global.

Utilizatorii pot profita de avantajele tehnologiei 4G

Cu noile Nokia 215 4G și Nokia 225 4G, utilizatorii pot profita din plin de avantajele conexiunii 4G fără costuri considerabile. Apelurile de înaltă calitate VoLTE, navigarea web, jocurile multiplayer, social media, devin posibile cu 4G – dar într-un pachet accesibil.

Nokia 215 și Nokia 225 sunt disponibile de la 229 de lei

Nokia 215 4G – îmbunătățit cu 4G

Nokia 215 4G va rezista la șocurile zilnice, fiind totodată un telefon fiabil, cu o autonomie considerabilă a bateriei. Este un telefon ușor de folosit, cu o tastatură receptivă, soft-touch, butoane mari, margini easy-grip și spate curbat. Mai mult, dispune de radio FM wireless, de clasicul Snake sau de jocuri try-and-buy precum Crossy Road, dar și de funcții pentru îmbogățirea vocabularului, precum English with Oxford (Origin Data).

Nokia 225 4G – un design premium cu avantaje 4G

Tastatura premium performantă și tastele cu funcții speciale ale Nokia 225 4G fac ca utilizarea telefonului să fie precisă, iar marginile confortabile și spatele curbat fac ca acesta să fie ușor de ținut în mână. Design-ul telefonului este unul robust, însă cu un aspect premium, datorită finisajelor strălucitoare, rezistente. Mai mult, bateria de 1150mAh asigură utilizatorii că telefonul este unul pe care se pot baza. De asemenea, camera foto, funcția de radio FM wireless, aplicația de Facebook sau jocurile populare în regim try-and-buy, precum Crossy Road sau Racing Attack, le vor oferi acestora motive de entertainment ore în șir.

Nokia 215 și Nokia 225 sunt disponibile de la 229 de lei

Preț și disponibilitate

  • Nokia 225 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii noiembrie, în culoarea Negru, la prețul recomandat de 229 RON.

Nu uitati nici de faptul ca HMD Global pregateste lansarea noului flagship Nokia iar terminalul se intituleaza Vitech Plus si vine echipat cu “doar” 12GB de memorie RAM.

Nokia 215 și Nokia 225 sunt disponibile de la 229 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nokia 215 și Nokia 225 sunt disponibile de la 229 de lei