ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

nJoy Kara 8 – Review tableta de buget!

Astazi am sa va prezint o tableta de buget produsa de catre timisorenii de la nJoy iar produsul se intituleaza nJoy Kara 8 si se vrea a fi o tableta de buget.

Tableta este disponibila si in oferta  eMAG, putand fi achizitionata la pretul de 500 lei, iar  in aceasta perioada beneficiaza de un discount de 12%.

In randurile de mai jos vom detalia fiecare capitol  al acestei tablete decente, care nu exceleaza la niciun capitol  dar nici nu cade in extrema cealalta.

Design

nJoy Kara 8 are un desing slim, fiind construita din materiale de calitate, o combinatie de plastic si aluminiu care confera un aspect si feeling placut.

In partea superioara  se afla slotul pt card microSD(suporta pana la 32Gb),slot-ul pt sim 3G, mufa microUSB,butonul de reset,  și jackul audio.

In partea inferioara nu exista enervantele butoane fizice prezente pe modelele concurente, ci exista doar butoane tactile.

Singurele butoane fizice sunt cele de volum Up/Down si butonul de Power, care se afla pozitionate in partea dreapta a device-ului.

Hardware

nJoy Kara 8 are sub capota procesorul Quad Core MTK 8382 tactat la 1.3 GHz, 1 Gb memorie RAM, GPU ARM Mali 400 MP2,slot SIM, 8Gb memorie interna care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD cu maxim 32GB.

Ruleaza in conditii decente versiunea de android 4.2.2 Jelly Beam, versiune care este usor depasita pt un produs comercializat in 2015.

Interfata are momente in care se mai impotmoleste dar configuratia hardware este capabila sa ruleze in conditii decente cele mai noi jocuri si aplicatii.

Display si camera

nJoy Kara 8 este echipata cu un display de 7.9″ a carui rezolutie nativa este dezamagitore, avand doar 1024 x 768 pixeli, dar unghiurile de vizualizare sunt generoase.

Display-ul reda culori cat de cat realiste si are suficient contrast si luminozitate, dar este mult sub asteptarile mele de la o tableta in acest buget.

Camera principala are doar 5 MP si nu exceleaza la nici un capitol, dar realizeaza poze decente iar camera secundara dispune de doar 2MP.

Difuzor

Sunetul provine din micutul difuzor amplasat pe spatele acestei tablete, are un volum destul de ridicat dar tinde sa distorsioneze la volum maxim.

Autonomie

nJoy Kara 8 este echipata cu un acumulator de 4000 mAh, care livreaza o autonomie destul de buna in conditii de utilizare intensa si cu 3G activ pe toata perioada.Am reusit sa obtin o zi de autonomie in conditiile mentionate anterior, asadar tableta se descurca decent la acest capitol.

In conditii de utilizare normala tableta poate sustine  lejer o autonomie de 2 zile, dar un mare aport in obtinerea acestei autonomii o are si display-ul, care nu este un mare consumator de energie.

Concluzie:

nJoy Kara 8 este o tableta cu hardware decent dar din pacate are un pret cam ridicat pt ceea ce ofera, deoarece pe piata exista la ora actuala si variante mai potente, in acelasi buget.

Pros:

– design slim si elegant

– autonomie decenta

– 3G si functie de apel vocal

– GPS

Cons:

– rezolutie display dezamagitoare

– camera foto mediocra

– grip deficitar

Lasă un comentariu