Blog ITHOT.RO

Moto G8 Power are un preț extrem de atractiv

Smartphone-ul Moto G8 Power a fost lansat la inceputul acestui an iar acum terminalul este disponibil spre comercializare in Romania si poate fi achizitionat la un pret extrem de atractiv. Moto G8 Power este un smartgphone mid-range iar acesta se evidentiaza prin intermediul acumulatorului generos de care dispune si a carui capacitate este de “doar” 5.000mAh.

Smartphone-ul Moto G8 Power este dotat cu procesorul Octa-Core Snapdragon 665(Quad 2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs), care este fabricat pe tehnologia de 11nm, secondat de cattre 4GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 512GB. Camera foto principala are 4 senzori iar acestia dispun de 16MP(f/1.7) + 2MP(f/2.2) + 8MP(f/2.2) + 8MP(f/2.4), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 25MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si sistemul de sonorizare este stereo, certificat Dolby Atmos. Moto G8 Power  este echipat cu un display LCD iar acesta masoara 6.4-inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2300 x 1080 de pixeli.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10 care a fost customizata cu interfata proprietara;
  • senzorul de amprente este clasic iar acesta vine montat pe spatele carcasei;
  • terminalul este compatibil Dual 4G VoLTE iar acesta dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS si are port USB Type-C;
  • acumulator de 5.000mAh care dispune de tehnologia fast charging 18W.

Smartphone-ul Moto G8 Power este disponibil deja spre comercializare in mediul online iar acesta poate fi achizitionat la aproximativ 1.000 de lei prin intermediul celor de la altex.ro. Asadar avem de-a face cu un nou smartphone care detine un raport atractiv intre pret si specificatii dar ramane de vazut daca terminalul va reusi sa se impuna pe piata de profil.

Lasă un comentariu