LG Watch Urbane – este un smartwatch elegant

LG Watch Urbane 

LG a prezentat in acest week-end un nou model de ceas inteligent care ruleaza Android Wear, LG Watch Urbane, gadget pe care il vom vedea la standul companiei de la Mobile World Congress, care are loc intre 2 si 5 martie anul acesta, ca de obicei, la Barcelona.

Desi LG nu a anuntat inca pretul la care va fi disponibil noul ceas inteligent, avem deja toate specificatiile tehnice dezvaluite si, bineinteles, cateva imagini oficiale cu noul wearable.

img

LG Watch Urbane

 

 

LG Watch Urbane propune un design cu ecran rotund si linii generale de design bazate pe conceptul ceasurilor traditionale. Astfel, avem o carcasa realizata din metal, cu certificare IP67, curea de piele si un buton pozitionat care copiaza remontorul clasic.

Raportat la design-ul LG G Watch R, modelul anterior prezentat de  catre sud-coreeni, Watch Urbane este, in mod cert, mult mai elegant, iar daca pretul noului gadget „purtabil” va fi unul rezonabil s-ar putea ca produsul LG sa inregistreze un succes comercial foarte bun dupa lansarea de luna viitoare.

img

LG Watch Urbane are dimensiuni de 45.5mm x 52.2mm, o grosime de 10,9mm, display P-OLED de 1,3 inch cu rezolutie de 320x320p, se bazeaza pe un procesor Snapdragon 400 la 1,2GHz, are 512MB RAM si 4GB memorie interna. De asemenea, noul ceas LG dispune de accelerometru, compas, barometru si senzor heart rate. Practic, specificatiile sunt cam aceleasi pe care le regasim pe majoritatea smartwatch-urilor lansate pana in prezent pe piata, cu precizarea ca bateria LG Watch Urbane este de 410mAh, mai puternica decat in cazul altor dispozitive similare.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata