LG Stylo 6 vine cu 4 camere foto și un preț bun

Cei de la LG au lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Stylo 6 si dispune de un hardware echilibrat. LG Stylo 6 nu sta rau nici la capitolul design dat fiind segmentul de pret extrem de redus in care activeaza acest smartphone.

LG stylus 6 ithot ro 3

Smartphone-ul LG Stylo 6 este este echipat cu un procesor Octa-Core care este tactat la 2.3GHz, secondat de catre 3GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2TB. Camera foto principala este tripla iar acesta dispune de 13MP + 5MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED . Camera foto secundara dispune de 13MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si sistemul de sonorizare este dual, certificat DTS:X 3D Surround. LG Stylo 6 are un display IPS Full Vision iar acesta masoara 6.8-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 de pixeli.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10;
  • senzorul de amprente este clasic iar acesta vine montat pe spatele carcasei;
  • terminalul vine echipat si cu un stylus;
  • Dimensiuni: 171.19 x 77.72 x 8.63mm; Greutate: 219g;
  • terminalul este compatibil 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.0, GPS / GLONASS, USB Type-C;
  • acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging;

LG stylus 6 ithot ro 2

Smartphone-ul LG Stylo 6 este disponibil momentan spre comercializare doar prin intermediul operaorului telecom Boost Mobile care activeaza pe piata din Statele Unite iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 180 de dolari. Asadar avem de-a face cu un nou smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii dar ramane de vazut daca terminalul va reusi sa se impuna pe piata de profil.

Via

Lasă un comentariu