Lenovo măreste portofoliul Legion….

Lenovo anunta faptul ca si-au extins portofoliul Legion cu noi PC-uri mult mai performante, care vor domina arena virtuală de gaming. Noua gamă Lenovo Legion va răspunde dorințelor celor mai avizi gameri prin funcții și specificații tehnice avansate, precum tastatura Lenovo Legion TrueStrike, funcția de răcire Lenovo Legion Coldfront 2.0, o mai bună durată de viață a bateriei oferită de tehnologia Hybrid Mode, performanțe grafice oferite de NVIDIA Advanced Optimus, funcția Rapid Charge Pro, ecrane cu tehnologiile Dolby Vision și OverDrive Support cu opțiunea de rată de împrospătare a imaginii de 240Hz, pentru reacții rapide sub 1 milisecundă.

Lenovo măreste portofoliul Legion....

Noile sisteme vor fi puse în valoare de catre procesoarele Intel Core seria H de generația a 10-a și procesoarele AMD Ryzen seria 4000, precum și de plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti și RTX 2080 SUPER cu Max-Q Design. Portofoliul din 2020 include noile Lenovo Legion 7i, Lenovo Legion 5i, Lenovo Legion 5, Lenovo Legion 5Pi și Lenovo IdeaPad Gaming 3i care este ideal pentru cei care descoperă acum lumea gaming-ului.

Din noua gamă mai fac parte și două sisteme tower, Lenovo Legion Tower 5i și IdeaCentre Gaming 5i. Aceste noi PC-uri de gaming au un design elegant și oferă toate funcțiile necesare din punct de vedere hardware, software și servicii pentru o experiență de utilizare captivantă.

Lenovo măreste portofoliul Legion....

Funcții și specificații importante

 • Tastatura Lenovo Legion TrueStrike oferă mai multă performanță nu doar în timpul jocului, ci și în timpul altor activități, este actualizată cu funcții anti-ghosting și timp de răspundere de milisecunde.
 • Sistemul de răcire Lenovo Legion Coldfront 2.0 permite o mai bună circulație a aerului, o temperatură mai redusă și păstrează PC-ul silențios și la dimensiuni reduse.
 • Tehnologia Dual Burn permite procesorului și plăcii grafice să funcționeze simultan la capacitate maximă pentru ca gamerii să se bucure de cea mai rapidă rată de împrospătare a imaginii fără efectele mai puțin plăcute cauzate de supraîncălzirea sistemului.
 • Laptopurile Lenovo Legion 7i și Legion Y740Si dispun de sistemul de răcire Vapor Chamber, a cărui tehnologie folosește polimeri de cristale lichide pentru eliminarea aerului cald.
 • Software-ul Lenovo Vantage cu modul Hybrid integrat extinde durata de viață a bateriei, permițându-le utilizatorilor să deconecteze manual procesorul grafic atunci când nu îl folosesc. De asemenea, funcția Advanced Optimus, dezvoltată în colaborare cu NVIDIA, îmbunătățește durata de viață a bateriei, folosind pe rând placa grafică integrate a laptopului sau placa grafică NVIDIA pentru mai multe frame-uri pe secundă.

Lenovo măreste portofoliul Legion....

Gamerii care își doresc cea mai bună experiență atunci când se joacă pe desktopurile și laptopurile Lenovo Legion se vor putea bucura de sfaturi și informații primite de la echipa Lenovo Legion Ultimate Support, serviciu disponibil gratuit pentru primul an de utilizare.2

Din noul portofoliu Lenovo Legion fac parte următoarele dispozitive:

 • Lenovo Legion 7icu display full HD de 15 inci, greutate de 2,1 kg, procesor Intel Core i9 seria H de până la generație a 10-a, spațiu de stocare de până la 1TB pe SSD3 PCIe, memorie DDR4 de până la 32 GB, placă grafică NVIDIA până la GeForce RTX 2080 SUPER, durată de viață a bateriei de până la 8 ore4 și funcția Rapid Charge Pro, ce permite o încărcare de până la 50% în doar 30 de minute.
 • Lenovo Legion Y740Si – cel mai subțire și ușor laptop de gaming Lenovo Legion, cu o greutate de 1,7kg, procesor Intel Core i9 seria H până la generația a 10-a
 • Lenovo Legion BoostStation – stația de procesare externă oferă mai multă performanță datorită funcției Lenovo Q-Control 2.0
 • Lenovo Legion 5Pi – un laptop de gaming mainstream, ce oferă luminozitate de până la 500 de niți, cu un ecran Full HD de 15 inci și rată de refresh de 240Hz, procesor Intel Core i7 seria H de până la generația a 10-a, placă grafică opțională NVIDIA GeForce RTX 2060, greutate de 2,5kg, până la 1TB spațiu de stocare, durată de viață a bateriei până la 8 ore și funcție Rapid Charge Pro.

Lenovo măreste portofoliul Legion....

 • Lenovo Legion 5icu display Full HD de 15 inci, procesor Intel Core seria H până la generația a 10-a, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, memorie RAM DDR4 de până la 16 GB și spațiu de stocare de până la 1TB, greutate 2,5kg,
 • Lenovo Legion 5display Full HD de 17 inci, procesor AMD Ryzen până la 4800 seria H, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, memorie RAM DDR4 de până la 16 GB și spațiu de stocare de până la 1TB, greutate 2,98kg
 • Lenovo Legion Tower 5i – ideal pentru gamerii avizi, extrem de performant, cu placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080SUPER, display 4K, procesor Intel Core, sistem de răcire Lenovo Legion Coldfront 2.0
 • Laptopul IdeaPad Gaming 3i – display de 15 inci până la Full HD, rată de refresh a imaginii de 120Hz, procesor Intel Core i7 H de până la generația a 10-a, placă grafică NVIDIA Geforce până la GTX 1650 Ti, funcție Lenovo Q0Control 3.0, durată de viață a bateriei până la 8 ore și funcție Rapid Charge, greutate de 2,2 kg.
 • Sistemul IdeaCentre Gaming 5i – echipat cu procesor Intel Core, placă NVIDIA GeForce până la RTX 2060, sistem audio Dolby, perfect alături de monitorul de gaming Lenovo Legion Y25-25.

Lenovo măreste portofoliul Legion....

Vor fi disponibile si urmatoarele accesorii:

 • Monitorul Lenovo Legion Y25-25display de 24,5 inci, Full HD IPS anti-glare, rată de refresh de 240Hz
 • Mouse Lenovo Legion M600 Wirelessdurată de viață a bateriei de până la 200 de ore7și polling rate de 1000Hz
 • Mouse-ul Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse – 8.000 DPI și polling rate de 1000Hz
 • Tastatura Lenovo Legion K300 RGB Gaming Keyboard – tastatură full size, cu design curbat, rezistentă la apă

Pentru a afla mai multe informatii puteti sa accesati site-ul Lenovo StoryHub newsroom iar acolo veti gasi o multime de alte detalii interesante cu privire la cele mai noi produse din portofoliul Lenovo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lenovo măreste portofoliul Legion....