Lenovo prezintă noua serie de laptopuri Legion

Lenovo Legion vine in intampinarea gamerilor si le oferă acestora experiențe mai captivante, odată cu lansarea noilor laptopuri din portofoliul acestora. Noile sisteme Legion vor fi echipate cu cea mai recentă placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER cu design Max-Q și procesoare Intel Core H-Series până la generația a 10-a, asadar avem de-a face cu specificatii hardware de top.

Lenovo prezintă noua serie de laptopuri Legion

Lenovo Legion 7i le va oferi gamerilor viteze mai mari și noi experiențe a jocurilor de tip AAA de astăzi, datorită tehnologiei GeForce RTX SUPER cu design Max-Q. La rândul său, Lenovo Legion 5i va fi disponibil cu placă grafică de până la RTX 2060. Noile laptopuri Lenovo Legion vor fi compatibile si cu tehnologia NVIDIA G-SYNC iar impreuna vor o experiență de gaming exemplara, fără întreruperi sau lag. Noile PC-uri vor fi echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core H-Series de până la generația a 10-a.

Lenovo prezintă noua serie de laptopuri Legion

Mai mult decat atat, Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion 5i vor fi primele produse compatibile cu tehnologia NVIDIA Advanced Optimus, ce oferă o mai bună eficiență a bateriei. Dezvoltată în colaborare cu NVIDIA, tehnologia Advanced Optimus detectează sarcinile plăcii grafice și conectează automat la ecran fie placa grafică NVIDIA (pentru operațiuni intense), fie procesoarele grafice integrate (pentru operațiuni mai puțin solicitante). Astfel, tehnologia ajută la păstrarea duratei de viață a bateriei în timpul consumului mai puțin intens și oferă performanță maximă în timpul gaming-ului dar acum ramane de vazut cum se descurca si in practica.

Lenovo prezintă noua serie de laptopuri Legion

Laptopurile Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion Y540 cu placa grafică RTX 2060 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 999 de dolari. Laptopurile Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion Y740 cu placa grafică RTX 2070 vor fi disponibile cu un preț de pornire de 1.199 de dolari. Accesați Lenovo StoryHub pentru mai multe detalii despre noile laptopuri Lenovo Legion 7i și 5i, precum și despre noi oferte suplimentare de jocuri.

Va reamintim si faptul ca am testat recent modelul Lenovo Legion Y740 iar recenzia completa este disponibila pe blog, in sectiunea de “Review & Unboxing“.

Lenovo prezintă noua serie de laptopuri Legion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lenovo Legion Y740 -Review complet al unui laptop ideal pentru gaming