iPhone 13 are cameră foto duală și arată interesant

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care Apple isi va lansa noul flagship iar terminalul poarta numele de iPhone 13 si poate fi admirat acum in primele imagini de calitate.

Noul flagship Apple dispune de procesorul Six-Core A15 Bionic care sunt fabricat pe tehnologia de 5nm, secondat de catre 3GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB, 128GB si 256 de GB.  
Camera foto principala este duala iar senzorii dispun de 12MP + 12MP, este dotata cu OIS, PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 8MP si are lentile wide.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are senzorul de amprente inclus in display si sistemul de sonorizare este stereo.
Smartphone-ul iPhone 13 este echipat cu un display OLED Super Retina XDR HDR iar acesta masoara 6.2-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2532×1170 pixeli;

  • terminalul ruleaza versiunea de iOS 15;
  • Dual SIM (nano + eSIM)
  • terminalul este compatibil 5G (sub‑6 GHz), Gigabit-class LTE iar acesta dispune de: 802.11ax Wi‑Fi 6 with 2×2 MIMO, Bluetooth 5.0, NFC with reader mode, GPS si GLONASS;
  • acumulator de 3.200mAh care dispune de tehnologia fast charging;


Bineinteles ca si noile “aifoane” vor fi livrate tot fara incarcatoare iar Apple isi va lansa noile flagship-uri in toamna acestui an si preturile de comercializare vor fi la fel de piperate, asa cum celebra companie din Cupertino ne-a obisnuit deja.

Nu uitati nici de faptul ca Samsung pregateste lansarea unui nou smartphone interesant iar terminalul poarta numele de Galaxy F52 5G.

Via

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata