iPhone 13 Pro are display AMOLED LTPO Samsung

Cei de la Apple pregatesc lansarea noilor flagship-uri iar acestea poarta numele de iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max. Ambele modele vor fi echipate cu display-uri LTPO AMOLED care au un refresh rate de 120Hz iar acestea sunt produse de catre Samsung.

Nu este o noutate faptul ca Samsung produce display-uri pt Apple iar acestia vor livra pt aceste modele peste 110 milioane de bucati. Un alt producator celebru este LG care va produce pt Apple peste 50 de milioane de display-uri iar compania BOE va livra peste 9 milioane de unitati.

Noile flagship-uri Apple sunt dotate cu procesoare Six-Core A15 Bionic care sunt fabricate pe tehnologia de 5nm, secondate de catre 4GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 128GB/256 de GB si respectiv 512GB.  
Camera foto principala este tripla iar senzorii dispun de 12MP + 12MP + 5MP, este dotata cu OIS, PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 12MP si are lentile wide.

YouTube video

Carcasele ambelor modele sunt realizate in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalele au senzorii de amprente inclusi in display si sistemele de sonorizare sunt stereo.
Smartphone-urile iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max sunt echipate cu un display-uri AMOLED iar acestea masoara 6.5-inci/6.9-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2532×1170 pixeli, cu un refresh rate de 120Hz.

  • terminalele ruleaza versiunea de iOS 15;
  • Dual SIM (nano + eSIM)
  • terminalele sunt compatibile 5G (sub‑6 GHz), Gigabit-class LTE iar acestea dispun de: 802.11ax Wi‑Fi 6 with 2×2 MIMO, Bluetooth 5.0, NFC with reader mode, GPS si GLONASS;
  • acumulatori de 3.500mAh care dispun de tehnologia fast charging 45W;


Bineinteles ca si noile “aifoane” vor fi livrate tot fara incarcatoare iar Apple isi va lansa noile flagship-uri in toamna acestui an si preturile de comercializare vor fi la fel de “piperate”.

Nu uitati nici de faptul ca Huawei pregateste lansarea noului flagship iar terminalul poarta numele de P50 Pro si poate fi admirat acum in primele imagini de calitate.

Via

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata