ING mărește dobânzile la toate creditele

Celebra banca olandeza ING Bank continua sa isi bata joc de clienti desi acestia traverseaza o perioada extrem de dificila ca urmare a haosului creat de catre pandemia COVID-19.

Ing Bank Romania Ithot Ro (1)

Practic ING Bank a decis ca in plina stare de urgenta sa mareasca dobanzile pentru creditele de consum cu “doar” 2 puncte procentuale iar clientii au receptionat notificari scrise in acest sens.

Ing Mareste Dobanzile Ithot Ro (1)

Asadar olandezii nu tin cont de faptul ca majoritatea clientilor trec printr-o perioada dificila si abia mai reusesc sa isi achite ratele existente dar iata ca se poate si mai rau.

Practic nesimtirea celor de la ING Bank atinge cote alarmante iar Av. Gheorghe Piperea le-a atras atentia prin intermediul unei postari pe care a facut-o pe pagina personala de feisbuc.

Gheorghe Piperea Ithot Ro 2020

Iata, in cea mai clara expresie a sa, pistolarul care isi trage singur un glont in picior, ca sa arate publicului ca e tare…
Ironic, Statul roman ii ajuta mereu pe acesti dobitoci auto-destructivi, in loc sa ii ajute pe debitori sa isi plateasca datoriile si, in acest fel, sa ii opreasca pe tembelii bancari sa se impuste singuri…

PS: Acest minunat cadou vine in plina pandemie, de la o banca olandeza cu multe bube in cap, inclusiv coruptie si spalare de bani, banca rezidenta a unui tari, Olanda, al carui premier declara ieri ca olandezii trebuie sa se relaxeze, ca e suficienta hartie igienica pe piata…

Update: Bineinteles ca postarea a ajuns si la “urechile” celor de la ING Bank iar ulterior acestia au reactionat prin intermediul celor de la stiripesurse.ro.

Săptămâna aceasta, ING Bank a anunțat o serie de măsuri venite să susțină atât persoanele fizice, cât și cele juridice în gestionarea ratelor bancare pentru următoarele două luni. Situația de față menționată se referă la actualizarea dobânzilor, potrivit prevederilor contractuale, atunci când un client nu își mai încasează veniturile recurente în contul ING și a beneficiat anterior de un nivel redus de dobândă. Aceste notificări sunt transmise în mod automat din sistem. Dat fiind însă contextul actual, am decis suspendarea temporară a acestui proces automat de actualizare a dobânzilor pentru clienții care nu vor mai încasa în mod recurent veniturile în perioada următoare în contul ING, astfel încât aceștia să își păstreze costurile anterioare“.

Ing Bank Romania Ithot Ro (3)

Asadar ING a reusit performanta sa isi panicheze rapid clientii prin intermediul acestei actiuni complet iresponsabile iar acum vin si le spun clientilor aberatia ca…….le vor face o “favoare” ca urmare a faptului ca majorarea a fost suspendata momentan.

Practic este ceva de “noaptea mintii”, in conditiile in care majoritatea bancilor le ofera clientilor amanari de la plata ratelor cu perioade cuprinse intre 2 si 4 luni de zile.

Voi ce probleme ati intampinat cu bancile in aceasta perioada extrem de dificila?

4 comentarii la „ING mărește dobânzile la toate creditele”

  1. Numai la noi se poate intampla o asemenea grozavie, in afara au suspendat plata ratelor pana la final de an dar pe noi ne jecmanesc si mai rau 🙁

    1. Mihai Firfirică

      Intr-adevar este o mare bataie de joc dar toate aceste abuzuri se intampla sub “aripa protectoare” a celor de la BNR.

  2. Am primit si eu notificarea prin posta si chiar ma gandeam ca au inebunit de tot, mai ales ca au marit si comisioanele. Oare ce fac oamenii de la BNR?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ing Bank Romania Ithot Ro (3)