HUAWEI MatePad are 4GB RAM

Huawei a prezentat si o tableta de buget iar aceasta se intituleaza MatePad si nu exceleaza la vreun capitol dat fiind segmentul redus de pret in care activeaza aceasta.

HUAWEI MatePad are 4GB RAM

Tableta HUAWEI MatePad este echipata cu procesorul Octa-Core Kirin 810 7nm (2x 2.27GHz Cortex-A76 +6 x 1.88GHz Cortex-A55), GPU: ARM Mali-G52 MP6, sunt disponibile variante dotate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 6GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern. Desigur ca spatiu de stocare intern poate fi extins in ambele variante prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 512GB.

Camera foto principala dispune de 8MP si este dotata cu PDAF iar camera foto secundara dispune tot de 8MP si are lentile wide. Carcasa tabletei este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar aceasta are jack de 3.5mm pentru casti.

HUAWEI MatePad are un display IPS care masoara 10.4-inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2000 x 1200 pixeli si este protejata cu sticla rezistenta la zgarieturi. Sistemul de sonorizare este stereo iar acesta este format din 4 difuzoare care sunt pozitionate pe partile laterale ale carcasei si acestea ar trebui sa fie capabile sa redea un sunet de calitate.

HUAWEI MatePad are 4GB RAM

Noua tableta din portofoliul celor de la Huawei are 7.35mm grosime, cantareste 450g, este echipata cu un acumulator de 7.250mAh iar aceasta ruleaza versiunea de android 10 care a fost cutomizata cu interfata EMUI 10.1.

Tableta HUAWEI MatePad  va fi disponibila spre comercializare la retailerii din China incepand din data de 26 aprilie 2020 iar aceasta va putea fi achizitionata la aproximativ 270 de dolari in versiunea de baza si la 352 de dolari in versiunea de “top”.

Nu uitati nici de faptul ca Huawei a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si 3 smartphone-uri extrem de interesante iar printre acestea s-a aflat si modelul Nova 7 Pro 5G.

HUAWEI MatePad are 4GB RAM

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HUAWEI MatePad are 4GB RAM