Blog ITHOT.RO

Cei de la Huawei își bat încă odată joc de fanii acestora și utilizează un DSLR pe post de „selfie smartphone”

Iata ca istoria se repeta iar cei de la Huawei isi mai bat inca odata joc de fanii acestora in cel mai deranjant mod posibil.

Videoclipul respectiv promoveaza smartphone-ul Huawei Nova ca fiind un veritabil etalon pe parte de selfie-uri  iar in realitate lucrurile stau cu totul diferit.

Dupa cu ati putut vedea, cei de la Huawei incearca sa isi convinga fanii de faptul ca noul smartphone al acestora este capabil sa imortalizeze selfie-uri de o calitate extrem de buna, indiferent de conditiile in care sunt suprinse.

Bineinteles ca respectivele imagini au fost executate in mod aferent si corespunzator cu un aparat foto DSLR iar cei de la Huawei au fost dati de gol chiar de catre actrita care joaca in acest videoclip.

Mai exact aceasta a postat poza de mai sus pe Instagram iar dezmatul a inceput pe Reddit, unde scandalul s-a amplificat rapid iar majoritatea fanilor s-au aratat extrem de dezamagiti de “trucul” utilizat de catre Huawei in acest clip de promovare.

Ulterior si cei de la Unbox Therapy au facut un videoclip pe aceasta tema spinoasa iar scandalul continua sa ia amploare si speram ca Huawei va incerca si de aceasta data sa dreaga putin busuiocul :))

Lasă un comentariu