Galaxy Watch3 Titanium este elegant și ușor

Cei de la Samsung au anunțat noul model din titan pentru Galaxy Watch3, cu toate funcțiile preferate integrate pe un ceas inteligent, cu un nou design unic.

Galaxy Watch3 Titanium este elegant și ușor

Design elegant până la cele mai mici detalii

Galaxy Watch3 se mândrește cu toată măiestria unui ceas de ultimă generație, realizat din materiale premium, dispunând totodată și de populara ramă rotativă care l-a consacrat. Acum, pentru prima dată, Samsung a creat un model de ceas inteligent din titan, aducând un nou design elegant și ușor, dar rezistent pentru noul Galaxy Watch3.

Toate funcțiile preferate de pe Galaxy Watch3 sunt acum integrate pe un dispozitiv realizat dintr-un material nou, elegant și ușor

Galaxy Watch3 Titanium este elegant și ușor

Oferind un design de lux impresionant, o curea metalică premium va fi inclusă în cutie. Cureaua vine în nuanța Mystic Black pentru a completa corpul ceasului inteligent, având o textură care se potrivește perfect cu design-ul modelului Titanium. În plus, lungimea curelei se poate regla foarte ușor, astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

Toate funcțiile lui Galaxy Watch3 îndrăgite de utilizatori

Galaxy Watch3 Titanium se mândrește cu toate funcțiile preferate ale lui Galaxy Watch3, integrate într-un design elegant și premium. În plus față de designul de lux, modelul Galaxy Watch3 Titanium prezintă și o ofertă versatilă de funcționalități care îmbină confortul cu o experiență semnificativă de monitorizare a sănătății și wellness.

Galaxy Watch3 Titanium este elegant și ușor

Acesta este dotat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății, precum tensiunea arterială și monitorizarea ECG, precum și alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului – pentru a ajuta la o monitorizare cât mai cuprinzătoare a sănătății, chiar și de acasă.

Disponibilitate

Galaxy Watch3 Titanium va fi disponibil începând cu 18 septembrie, într-o variantă Bluetooth de 45 mm în nuanța Mystic Black. Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch3 Titanium, vă invitam sa accesati acest link.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy Watch3 Titanium este elegant și ușor