Cu Galaxy SmartTag nu mai pierzi nimic

În octombrie anul trecut, Samsung a introdus serviciul SmartThings Find pentru a ajuta utilizatorii Galaxy să urmărească și să localizeze rapid și ușor dispozitivele Galaxy compatibile, chiar și atunci când acestea sunt offline – precum smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente și căști Galaxy.


Acum, Samsung își extinde serviciul de urmărire SmartThings Find către dispozitive și obiecte neconectate prin intermediul noului său localizator Bluetooth – Galaxy SmartTag. Serviciul SmartThings Find și Galaxy SmartTag funcționează împreună pentru a ține evidența celor mai importante lucruri, putând fi atașat pe diverse articole, precum geantă, portofel, bicicletă sau chiar zgarda animalului de companie, nu doar pe dispozitive Galaxy.

  • Cum se conectează Galaxy SmartTag

E foarte simplu! Deschideți aplicația „SmartThings” de pe Galaxy S21 și apăsați butonul „Galaxy SmartTag” pentru a activa > SmartTag-ul dvs. va emite un sunet și S21 va afișa o fereastră pop-up în aplicație > Selectați „Adăugați acum” și începeți să utilizați Galaxy SmartTag atașându-l pe un obiect pe care doriți să îl urmăriți.
*Dacă fereastra pop-up nu apare, apăsați butonul „+” din colțul din dreapta sus al aplicației SmartThings și selectați „Dispozitiv”. De asemenea, vă puteți înregistra SmartTag-ul prin „Scanați codul QR (pe cutia pachetului)”, „Scanați în apropiere” sau prin selectarea directă a produsului.
*Galaxy SmartTag funcționează și cu SmartThings Find pentru a urmări celelalte dispozitive Galaxy. Dacă nu ați încercat încă SmartThings Find: atingeți bannerul SmartThings Find din partea de sus a aplicației SmartThings > Citiți și acceptați Termenii și condițiile > Alegeți Galaxy SmartTag și dispozitivele dvs. Galaxy pentru a fi înregistrate în serviciul SmartThings Find.

  • Cum să depistați obiectele pierdute cu Galaxy SmartTag

Când Galaxy SmartTag este offline – deconectat de la Galaxy S21 – acesta trimite un semnal Bluetooth Low Energy (BLE), astfel încât să poată fi detectat de dispozitivele Galaxy din apropiere. Odată detectat, dispozitivul va trimite informațiile despre locația din apropiere către SmartThings Find pentru a le accesa. Toate datele utilizatorului din SmartThings Find sunt criptate și protejate în siguranță. Asta înseamnă că locația și informațiile dvs. personale sunt protejate, indiferent dacă este vorba de dispozitivul pierdut sau cel de pe care accesați căutarea.
Pentru a localiza SmartTag-ul dvs., pur și simplu activați „Notificați-mă când este găsit” pe cardul dispozitivului serviciului „SmartThings Find”. Odată ce SmartTag-ul dvs. este găsit de un dispozitiv din apropiere, SmartThings Find vă va trimite o notificare. În plus, instrumente precum „Căutare în apropiere”, „Navigare” sau „Inel” vă vor ajuta să vă accelerați și să vă simplificați experiența.

  • Funcționalitate suplimentară pe Galaxy SmartTag

Ți-ai pierdut smartphone-ul? Pur și simplu atingeți de două ori butonul Galaxy SmartTag pentru a primi o alertă care vă ajută să localizați Galaxy S21 conectat. De asemenea, puteți personaliza comanda SmartThings realizată atingând o singură dată butonul. De exemplu, dacă faceți clic pe buton când vă întoarceți acasă, luminile și televizorul se vor aprinde automat .

Va reamintim si faptul ca Samsung a lansat ieri unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri care sunt compatibile cu noua tehnologie 5G iar terminalul poarta numele de Galaxy A32 5G.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata