Home Review & Unboxing Concurs HUAWEI FreeBuds Pro 2

Concurs HUAWEI FreeBuds Pro 2

by BYTZA
huawei buds pro 2 ithot ro (11)

Continuam seria de recenzii iar astazi va prezentam unele dintre cele mai bune casti wireless stereo high-end, care sunt disponibile pe piata la momentul actual. Castile sunt produse de catre Huawei iar acestea poarta numele de FreeBuds Pro 2.

concurs huawei freebuds pro 2 ithot ro (10)

Impreuna cu partenerii nostri de la Huawei dăm startul unui nou concurs, iar in cadrul acestuia aveti ocazia să castigati un set de casti Huawei FreeBuds Pro 2. Concursul se va desfasura in perioada 28.07.2022 – 07.08.2022 si toti participantii trebuie sa urmeze regulamentul simplu de mai jos:

 • dati Follow la pagina noastra de Facebook și a partenerilor nostri;
 • postati un comentariu care sa contina 2 puncte forte ale castilor Huawei FreeBuds Pro 2;
 • dati share (public) acestui articol pe Facebook;

Castigatorul va fi desemnat in data de 8 august 2022 iar pana atunci le uram mult succes tuturor participantilor!

Concursul a luat sfarsit iar marele castigator este Florin Preda si il felicitam pe aceasta cale.

concurs huawei freebuds pro 2 ithot ro (6)

Acum revenim la subiectul principal al acestui review si va spunem faptul ca noile casti Huawei sunt un upgrade major față de generatia anterioara. Acestea adopta un design extrem de stilat si sunt intraauriculare, cu manșoane din silicon.

olympus digital camera

Carcasele castilor HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt realizate din policarbonat lucios iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Finisajul lucios transforma rapid castile intr-un adevarat aspirator de amprente dar acestea se sterg foarte usor, cu ajutorul unei microfibre.

Trebuie sa mentionam si faptul ca noile casti din portofoliul Huawei poseda certificarea IP54, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

concurs huawei freebuds pro 2 ithot ro (2)
Castile Huawei FreeBuds Pro 2 pot fi conectate la smartphone prin intermediul aplicatiei Huawei AI Life, care este compatibila atat cu terminalele care ruleaza pe platforma Android, cat si cu terminalele care ruleaza  pe platforma iOS. Castile se conecteaza foarte rapid la smartphone, si tot ce trebuie sa faci este sa apesi(pret de cateva secunde), pe singurul buton fizic care este pozitionat pe lateralul carcasei de incarcare, iar căștile vor intra direct în modul de asociere. De indata ce sunt asociate, conectarea castilor la smartphone este instantanee, si are loc imediat ce deschizi carcasa de incarcare.

concurs huawei freebuds pro 2 ithot ro (7)

Noile casti Huawei FreeBuds Pro 2 utilizeaza conexiuni wireless  de tip Bluetooth 5.2, iar acestea sunt compatibile cu LDAC, care este un codec audio de inalta rezolutie. 

Castile oferă o calitate pură a sunetului, cu un bas puternic și detalii bogate, iar acestea sunt capabile sa emita frecvențe de sunet dincolo de intervalul de percepție umană, basul ajungând până la pragul de 14Hz și înaltele ajungând până la 48KHz, ceea ce permite urechii umane să capteze mai multe detalii. Sunetul este puternic si foarte clar pana la volum maxim, asadar Huawei a reusit sa ofere un mix reusit intre bass, medii si inalte.

concurs huawei freebuds pro 2 ithot ro (3)

Calitatea conversatiilor in apeluri este extrem de buna, castile avand functia „voce HD”, care ne-a permis sa purtam discutii telefonice de calitate, chiar daca ne aflam in medii extrem de zgomotoase.

huawei freebuds pro 2 review

Funcția de anulare activă a zgomotului de fundal este extrem de eficienta si utila, iar castile HUAWEI FreeBuds Pro 2 ofera 3 moduri de ascultare:

 • cu modul de anulare activă a zgomotului activat;
 • cu modul de anulare activă a zgomotului dezactivat;
 • exista si un mod de „conștientizare”, iar acest mod pune accent pe zgomot pt a ne ajuta sa fim cat mai conectati la mediul inconjurator, fiind extrem de util atunci cand mergi pe strada, si vrei sa fi atent la tot ce se intampla in jurul tau, pt a putea evita pericolele iminente.

Noile casti Huawei sunt dotate cu sistemul de sunet smart „Ultrahearing dual-driver, iar acesta vine cu două unități de sunet puternice incorporate si dispune de tehnologia „digitale dual-crossover, care oferă un bass foarte bun și un sunet de calitate.

olympus digital camera

Castile HUAWEI FreeBuds Pro 2 au senzori incorporati, care ne permit sa le controlam extrem de usor urmatoarele functii:

 • volumul si anularea zgomotului de fond(reglarea volumului se face prin glisarea degetului în sus, sau în jos pe carcasa oricareia dintre casti);
 • pauza si derularea listei de redare;
 • pornirea sau oprirea funcției ANC, se face printr-o simpla atingere a oricareia dt casti. 

Noile HUAWEI FreeBuds Pro 2 se aseaza extrem de bine in urechi si nu iti dau senzatia de ureche infundata, asa cum o fac o multime de alte modele care sunt disponibile pe piata. Castile nu au tendinta sa scape din urechi nici macar cand faci miscari bruste, inclusiv atunci cand faci jogging, sau cand te antrenezi la sala de forta.

huawei freebuds pro 2 review

Anularea activă a zgomotului filtrează până la 99% din zgomotul de fond iar castile dispun de microfoane care monitorizează zgomotul în timp real, si din aplicația dedicata poți activa ANC, sunetul ambiental, sau poti sa pastrezi cele două funcții dezactivate.

Noile casti Huawei FreeBuds Pro 2 sunt capabile sa ofere până la 4 ore de autonomie(cu ANC activ), la care se mai adauga inca aproximativ 20 de ore de autonomie, care sunt disponibile în cutia de încărcare dedicata acestora. Bineinteles ca incarcarea se poate face atat in mod wireless, cat si in mod clasic(pe fir), iar aceasta se realizeaza destul de rapid, in aproximativ 30 de minute.

Aplicatia dedicata afiseaza starea autonomiei atat pentru ambele casti, cat si pt cutia de incarcare, asadar o sa stiti mereu stadiul de incarcare al acestora in timp real.

concurs huawei freebuds pro 2 ithot ro (8)

Castile sunt livrate intr-un ambalaj elegant de culoare alba, iar in interiorul acestuia se afla castile care sunt pozitionate in carcasa de încarcare, 2 seturi de pavilioane auriculare (dimensiunile L și S), cablu USB-A la USB-C, manualul de utilizare si garantia.

huawei buds pro 2 ithot ro (13)

La finalul acestui review putem afirma cu tarie faptul ca recomandam aceste casti high-end tuturor celor care isi doresc sa experimenteze un sunet de calitate prin intermediul unor casti wireless stereo de dimensiuni reduse. Acest lucru parea imposibil in trecut dar iata ca ritmul galopant in care evolueaza tehnologia, a facut ca Huawei sa lanseze un astfel de produs la un pret accesibil majoritatii buzunarelor.

huawei buds pro 2 ithot ro (15)

Noile casti Huawei au un pret atractiv de comercializare, iar acestea pot fi achizitionate la doar 899 de lei, prin intermediul site-ului oficial. Castile Huawei FreeBuds Pro 2 sunt disponibile in urmatoarele variante de culoare: Silver Blue, Silver Frost si Ceramic White.  

Pros:

 • design stilat si finisaje de calitate;
 • sunet excelent indiferent de mediul in care sunt utilizate;
 • anulare activa a zgomotului de fond;
 • poseda certificarea IP54, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful;
 • incarcare wireless rezonabil de rapida;

Cons:

 • era loc de mai bine pe partea de autonomie… dar compenseaza cu incarcarea rezonabil de rapida;
 • finisajul lucios prezent pe carcasele castilor le transforma intr-un adevarat aspirator de amprente;

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

100 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andra Vladescu

are un pret destul de bun
sunet clar si puternic cu anularea zgomotului de fond

Adi Stoica

– castile au ANC
– sunetul este bun

Florin Preda

Aceste casti imi plac pentru ca au un design elegant si sunetul este de calitate

Stoian Cosmin

pret foarte bun
sunet excelent

Fratica Alina

Castile se conecteaza foarte repede si calitatea sunetului este foarte buna.

Custura Claudiu florin

-Sunet de foarte bună calitate
-Finisaje și o calitate superioara a căștilor!

Cati Blej

Designul extrem de stilat si certificarea IP54.

Viorica

Sunetul este puternic si foarte clar pana la volum maxim,
Huawei FreeBuds Pro 2 sunt capabile sa ofere până la 4 ore de autonomie(cu ANC activ), la care se mai adauga inca aproximativ 20 de ore de autonomie, care sunt disponibile în cutia de încărcare dedicata acestora .

Miroiu Ionut

1. Castile oferă o calitate pură a sunetului, cu un bas puternic și detalii bogate

2. Sunt dotate cu sistemul de sunet smart „Ultrahearing dual-driver

Lucian Mihai

Au un sunet excelent, indiferent de mediul in care sunt utillizate, iar certificarea IP54 le face sa reziste cu brio la contactul cu apa si praful.

Lucian Marza

-Sunet excelent indiferent de mediul in care sunt utilizate
-Poseda certificarea IP54, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful

Arpaciu Gheorghe Bogdan

– anulare activa a zgomotului de fundal
– certificare IP54

Iakab Denisa

Căștile Huawei FreeBuds Pro 2 sunt capabile de :încărcarea wireless rezonabil de rapidă anulare activă a zgomotului de fondb și posedă certificarea IP54, așadar rezistă cu brio la contactul cu apa și praful;

Vasile Viorica

Carcasele castilor HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt realizate din policarbonat lucios ;
Castile oferă o calitate pură a sunetului, cu un bas puternic și detalii bogate .

Sava Maricel

Calitatea sunetului și rezistența la praf și apă

Ciobaniuc Raluca

Calitatea sunetului,functia de anulare activa a zgomotului.

Flavius Aileni

sunet excelent indiferent de mediul in care sunt utilizate;
anulare activa a zgomotului de fond;
poseda certificarea IP54

Andrei Grigoriu

– sunetul excelent
– anularea activă a zgomotului de fundal

Iakab Denisa

Noile căști Huawei FreeBuds Pro 2 sunt capabile de :încărcarea wireless rezonabil de rapidă anulare activă a zgomotului de fondb și posedă certificarea IP54, așadar rezistă cu brio la contactul cu apa și praful;

Cristina I

-anulare activa a zgomotului de fond
– incarcare wireless

Szabo Irina Monika

Calitatea sunetului și anularea activă a zgomotului de fond.

Stan Cristian

1.4 ore de autonomie ;
2.Calitatea conversatiilor in apeluri este extrem de buna.

Paul-Cristian Geletu

Finisaje de calitate si certificare IP54

Dogaru Goncea Anelia

Calitate sunet ;
Activare/anulare zgomot de fond .

Robescu Minodora

Design minunat
Finisaje de calitate sunet foarte clar
Sunt excelente

Florin Lungu

– Calitatea sunetului, fiind compatibile LDAC si beneficiind de sistemul „ultrahearing dual-driver” care dispune de tehnologia „digital dual-crossover”
– Functie de anulare activa a zgomotului de fundal eficienta, pe langa activarea sau dezactivarea acesteia avand si modul de „constientizare” ce poate fi extrem de util

Liviu

Încărcare rapidă
Bass puternic

Ciobaniuc Raluca

Calitatea sunetului,functia de anulare activa a zgomotului.

Cosmin Necolae

compatibile cu LDAC
Certificare IP54

vasile

Cele mai importante :
– sunet excelent
-anulare activa a zgomotului de fond

adrian

– certificarea IP54
– incarcare wireless

Radu Serban

design stilat si finisaje de calitate;
sunet excelent indiferent de mediul in care sunt utilizate;

Dincă Alexandru

– pret atractiv
– sunet excelent

Janos levente

Incarcare wireless so Anc

Daniela Tintar

Punctele forte ale acestor casti le consider a fi: prețul accesibil în comparație cu alte casti de acest tip, rezistenta la contactul cu apa și încărcarea rapida wireless. Un plus ar fi sj anularea activa a zgomotului de fundal.

Nicusor

design stilat si finisaje de calitate;
sunet excelent indiferent de mediul in care sunt utilizate;

Ioana Irina Vaghin

Buna! Pentru mine, punctele forte sunt calitatea sunetului si faptul ca au incarcare wireless

Gherasim Raluca

-sunet foarte bun
-design stilat

Roxana Popa

Sunt dotate cu sistemul de sunet smart „Ultrahearing dual-driver” și oferă o calitate pură a sunetului, cu un bas puternic și detalii bogate.

Cristiana V.

1. Sistem de sunet dublu de inalta rezoluție
2. Structura ANC cu 3 microfoane

Bodor Ionela

Îmi place ca au un disign elegant și un sunet calitativ. 1. Sistemul de sunet smart Ultrahearing dual-driver bentru un bass foarte bun
2. Functia voice HD pentru calitatea apelurilor

borzos lorena Maria

super multumit de ele.
– sunetul este excelent;
– stau foarte bine in urechi
recomand cu mare drag

Costache Claudiu

Calitatea sunetului
Prețul

Ghera Marius

Sunet mai bun decat la toate castile in-ear pe care am apucat sa le probez;
Materiale de cea mai buna calitate.

Corodescu Costel Dan

sunet excelent indiferent de mediul in care sunt utilizate;
anulare activa a zgomotului de fond;

Simona Banica

Calitate sunet, design sunt punctele forte!

Teleanu Suzana

Voce HD si rezistenta la apa si praf

Andrei Dragomir

Sunet demențial
Control volum pe cască
Încărcare wireless

Cristins

Autonomie f buna
Sunet clar

Iorgoiu Constantin

-sunet excelent indiferent de mediul in care sunt utilizate;
-anulare activa a zgomotului de fond.

Bogdan Daniel

Consider ca funcția de activare a zgomotului de afara, rezistent la apa, încărcare wireless, autonomie

Adrian

1. Cu mult peste concurența high-end a momentului cu sunetul lor excelent
2. Cea mai buna anulare activa a zgomotului de fond de pe piață

Adriana

-poseda certificarea IP54, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful;
-incarcare wireless rezonabil de rapida

Popa Nicusor

Consider că punctele forte ar fi A.N.C. de foarte buna calitate și funcția VOCE HD.