AIFON XR este cel mai vândut

Din pacate “turma” de fani Apple continua sa stabileasca noi “etaloane” in industria de profil iar acestia au reusit sa faca din celebrul “Aifon XR”, un smartphone extrem de popular, conform vanzarilor pe care le-a inregistrat pana acum.

AIFON XR este unul dintre terminalele care nu exceleaza la vreun capitol dar cu toate astea, a fost vandut in peste 46 de milioane de exemplare in anul 2019 iar in 2018 s-a vandut in “doar” 37 de milioane de unitati.

Asadar conform vanzarilor inregistrate, se pare ca avem de-a face cu un veritabil best-buy dar in realitate lucrurile nu stau chiar asa, dat fiind faptul ca terminalul dispune de specificatii hardware modeste, demene pt anul 2016 si nu pt 2019-2020.

Celebrul iPhone XR este dotat cu procesorul Six-CoreA12 Bionic care este fabricat pe tehnologia de 7nm iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB, 128GB si respectiv 256 de GB.

Camera foto principala dispune de 12MP(f/1.8) si are flash LED true-tone iar camera foto secundara dispune de 7MP(f/2.2) si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul poseda certificarea IP67, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

iPhone XR are un display LCD Liquid Retina iar acesta masoara 6.1inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1792 x 828 pixeli si dispune de tehnologia 3D Touch.

Este un smartphone dual-sim(nano + eSIM), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac cu MIMO, Bluetooth 5.0, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu tehnologia FaceID.

Smartphone-ul iPhone XR se afla in promotie acum si astfel poate fi achizitionat la “doar” 3.300 de lei, prin intermediul celor de la eMAG.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata