Xiaomi Redmi Note 4X dispune de procesorul Snapdragon 435, 3 GB de RAM, baterie de 4.100 mAh și MIUI 8

Cei de la Xiaomi continua seria de lansari cu un nou smartphone elegant si echilibrat iar terminalul poarta numele de Redmi Note 4X.

Xiaomi Redmi Note 4X este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 435 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 505, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM/16 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 3 GB de memorie RAM/32 GB spatiu de stocare intern.

In ambele variante spatiul de stocare poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF, lentile 5P si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi Note 4X este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody esre realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Xiaomi Redmi Note 4X este un smartphone dual-sim(micro + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.65 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.100 mAh care dispune de iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 8.

Xiaomi Redmi Note 4X este disponibil deja spre comercializare iar preturile pornesc de la 101 dolari pentru varianta de baza si ajung la 130 de dolari pentru varianta de top.

Va reamintim si faptul ca Xiaomi a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul Mi 5c iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu