Xiaomi Mi 5c – smartphone echipat cu noul procesor octa-core Xiaomi Surge, display FullHD și 3 GB de RAM

Compania chineaza Xiaomi a lansat un nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza Mi 5c iar acesta este succesorul modelului Mi 4c.

Xiaomi Mi 5c este echipat cu noul procesor octa-core Xiaomi Surge(produs “in house”) tactat la 2.2 GHz, GPU Mali-T860 MP4, 3 GB de memorie interna si 64 de GB spatiu de stocare intern eMMC 5.0.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu lentile 6P wide si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Mi 5c este echipat cu un display IPS curbat, care masoara 5.15 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de cea mai buna calitate.

Xiaomi Mi 5c este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac dual-band, Bluetooth 4.1, port infrarosu si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 7.09 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.860 mAh care dispune de tehnologia fast charging si ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat, care a fost customizata cu interfata MIUI 8.

Asadar Xiaomi Mi 5c este echipat cu un acumulator destul de modest dar speram ca terminalul sa fie foarte bine optimizat, astfel incat sa poata oferi o autonomie decenta.

Xiaomi Mi 5c va fi disponibil spre comercializare din data de 3 martie 2017, in mai multe variante de culoare(auriu, negru si roz) iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 218 dolari.

Va reamintim si faptul ca au iesit la iveala specificatiile hardware ale noului flagship Xiaomi iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu