ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Redmi 6A este un terminal de buget și dispune de procesorul Helio A22, display IPS HD+ + 2 GB de RAM

Cei de la Xiaomi au lansat in cardrul aceluiasi eveniment si smartphone-ul Redmi 6A iar terminalul dispune de un hardware decent.

Xiaomi Redmi 6A este echipat cu noul procesor Quad-Core MediaTek Helio A22, care este fabricat pe tehnologia de 22nm, secondat de catre 2GB de memorie RAM si 16GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13MP(f/2.2), este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP(f/2.2) si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi 6A are un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.45 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi 6A este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.3mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Xiaomi Redmi 6A va fi disponibil spre comercializare tot din data de 15 iunie 2018 iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 90 de dolari.

Via: weibo.com

Lasă un comentariu