Blog ITHOT.RO

Xiaomi Redmi 6 a fost lansat și vine echipat cu procesorul Helio P22, 4GB RAM, display HD+ cameră foto duală

Cei de la Xiaomi au lansat astazi doua terminale extrem de interesante iar acestea poarta numele de Redmi 6 si Redmi 6A.

Ambele terminale sunt similare ca design si diferentele majore intervin la nivel de specificatii hardware, unde modelul Redmi 6 dispune de un hardware ceva mai potent fata de modelul de baza.

Incepem cu prezentarea modelului Xiaomi Redmi 6 si va spunem faptul ca dispune de procesorul Octa-Core MediaTek Helio P22, care este fabricat pe tehnologia de 22nm si este tactat la 2GHz, GPU IMG PowerVR GE8320, sunt disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/2.2) + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP(f/2.2).

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256 de GB.

Xiaomi Redmi 6 are un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.45 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul se pare ca sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi 6 este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.3mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI9.

Xiaomi Redmi 6 va fi disponibil spre comercializare din data de 15 iunie 2018 iar preturile vor pleca de la 124 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 156 de dolari pentru varianta de “top”.

Tot in cadrul aceluiasi eveniment a fost lansat si smartphone-ul Redmi 6A iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: mi.com

Lasă un comentariu