ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Telekom revine în forță pe piață cu oferte începand de la 5 Euro și oferă trafic gratuit în Facebook &WhatsApp

Cei de la Telekom revin in forta pe piata de profil cu oferte destul de atractive atat pentru clientii care detin cartele pre-paid, cat si pentru clientii care sunt posesori de abonamente.

“Noile noastre oferte lansate astăzi susţin tendinţele şi preferinţele clienţilor pentru acces la aplicaţiile de social media şi de video streaming, oricând şi oriunde s-ar afla, direct pe telefonul mobil. Utilizatorii Cartelei Telekom se pot bucura de trafic gratuit în cele mai populare aplicaţii de social media – Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp – fără a consuma resursele de date incluse”, a spus Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Asadar toti utilizatorii de cartele Telekom beneficiaza acum de trafic gratuit în celebrele aplicatii de socializare, Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp.

Practic posesorii acestor cartele vor putea utiliza in mod gratuit aplicatiile cu “pricina” fara a consuma din traficul de date inclus in ofertele respective.

Ofertele pornesc de la 5 euro credit iar cartela Telekom ofera minute nelimitate in retea, 1000 de minute nationale/internationale in retelele fixe/sms-uri nationale si trafic de date semnificativ cu bonusul GigaDay, de 30 GB/30 de zile iar acesta este la viteze 4G/LTE.

O alta veste buna este pentru clienţii Telekom care detin abonamente de internet TV şi servicii mobile iar acestia vor receptiona continut TV exclusiv, pe care îl pot accesa prin intermediul oricarui dispozitiv mobil.

De retinut si faptul ca serviciul internet TV poate fi achizitionat acum cu preturi începand de la 5 euro/luna si se poate opta pentru un pachet promotional împreuna cu serviciul de internet fix iar mai multe detalii regasiti pe site-ul inestimabilului operator.

Trebuie sa mentionam si faptul ca toti clientii  care poseda servicii fixe de la Telekom pot beneficia de abonamente pentru telefonia mobila la preturi speciale.

Ofertele speciale pornesc de la 5 euro/abonament lunar si includ 50 de GB trafic de date pentru video streaming în aplicatia mobila Telekom TV iar aceasta ofera acces utilizatorilor direct pe mobil, la canalele HBO, Telekom Sport si Cinemax.

Asadar cei de la Telekom incearca sa se mentina pe “linia de plutire” dar ramane de vazut daca vor reusi sa obtina rezultatele scontate.

Va reamintim si faptul ca puteti rezilia oricand contractele cu inestimabilul operator daca urmati procedura disponibila aici.

Via: telekom.ro

Lasă un comentariu