Telekom și NextGen vor continua să difuzeze canalele Pro TV din 1 martie

Avem vesti excelente pentru toti abonatii Telekom și NextGen care erau panicati de faptul ca incepand din aceasta luna nu vor mai receptiona canalele Pro TV.

Acum cateva zile cei de la ProTV afirmau cu tarie faptul ca pe data de 28 februarie 2019 le expira contractul de retransmisie si din pacate nu s-a agreat un nou contract iar comunicatul de presa “suna” cam asa:

„Vă informăm că în data de 28 februarie contractele de retransmisie ale PRO TV cu Telekom Romania Communications S.A. şi NextGen Communications SRL vor expira. În pofida ofertelor PRO TV, Telekom şi NextGen nu au agreat un nou contract. Toate celelalte reţele vor continua să difuzeze canalele PRO TV. PRO TV oferă în continuare canalele sale către Telekom şi NextGen şi depune toate eforturile astfel încât abonaţii acestora să poată urmări noile sezoane ale emisiunilor sale precum Românii au Talent, dar şi lansările producţiilor VLAD şi Cântă acum cu mine”

Cei de la Telekom au fost extrem de socati de atitudinea agresiva pe care a adoptat-o ProTV iar in acest sens au declarat ca: „Suntem surprinşi de anunţul făcut de Pro Tv. Discuţiile cu grupul media sunt în derulare şi negocierile cu acesta sunt purtate in beneficiul clienţilor noştri, in condiţiile in care Pro TV vizează o creştere semnificativă a pretului”.

Asadar inestimabilul operator insinua faptul ca ProTV a majorat substantial pretul si prin intermediul acestui “tertip” incearca sa-i constranga ca sa-l accepte fara alte negocieri.

Dar iata ca apele s-au linistit pana la urma iar contractul a fost reinnoit si cei de la Telekom au confirmat aseara acest aspect, direct pe pagina lor de Facebook “Telekom şi NextGen vor continua să difuzeze canalele Pro TV, începând cu 1 martie. În cadrul discuţiilor, Telekom Romania a explorat toate opţiunile de a pastra canalele TV în grilă”

Din pacate cei de la Telekom continua sa piarda clienti pe banda rulanta din cauza serviciilor execrabile pe care le ofera iar in acest sens va reamintim faptul ca puteti rezilia oricand contractele cu inestimabilul operator si pentru a vizualiza procedura completa accesati acest link.

(Via)

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of