Tableta si laptop la un super pret – Allview Wi10N !

Incepand de astazi Tableta si laptop ieftin! ofera un discount de 36% pt tableta Allview Wi10N, care inainte de promotie putea fi achizitionata la pretul de 1.100 lei iar acum dupa aplicarea discountului poate fi cumparata cu doar 699 lei.

Wi10N-Wi7-www.ithot.ro Tableta este de tip 2 in 1 si practic poate fi atat o tableta extrem de mobila si potenta cat si un laptop prin atasarea tasaturii care vine in pachet.

Allview Wi10N este o tableta extrem de bine inchegata fiind construita din materiale de calitate care confera un feeling placut la atingere.

Aceasta tableta are sub capota un procesor  quad-core Intel Atom Z3735G tactat la 1.33 GHz, acceleratorul grafic este Intel HD Graphics, 1 GB RAM de tip DDR3, 16 GB spațiu de stocare și pt card microSD cu o capacitate de maxim 32 GB.

Wi10N-Wi7-www.ithot.ro

Allview Wi10N este echipata cu un display  de 10.1 inch cu rezoluție 1280 x 800 pixeli si un acumulator potent de 6000 mAh care garanteaza o autonomie ridicata.

Tableta are Windows 8.1 preinstalat si ruleaza decent indiferent de situatie, oferind astfel o experienta placuta utilizatorului.

Specificatiile complete ale acestui device 2 in 1 le regasiti aicide unde o si puteti achizitiona la un pret mai mult decat atractiv.

2 comentarii la „Tableta si laptop la un super pret – Allview Wi10N !”

  1. E minunata aceasta Allview Wi10N sigur o sa mi-o achizitionez la salariul urmator o sa salvez acest articol sper ca pot sa il pun pe facebook multumesc.

    Răspunde

Lasă un comentariu