ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Samsung Notebook 9 Pro dispune de procesorul Intel Core i7 7500U, SSD, 16 GB de RAM, S-Pen și Windows 10

Cei de la Samsung au lansat in cadrul evenimentului Computex 2017 un nou convertibil iar acesta poarta numele de Notebook 9 Pro si dispune de un hardware foarte bun.

Sunt disponibile 2 configuratii si ambele sunt identice ca design iar diferentele majore intervin la nivel de dimensiune display si placa grafica dedicata.

Samsung Notebook 9 Pro este echipat cu procesorul Intel Core i7 Processor 7500U care poate “urca” pana la 3.5 GHz, GPU Intel HD Graphics 620(pentru varianta de 13.3 inch)/AMD Radeon 540  GDDR5(pentru versiunea de 15 inch), 8 GB de memorie RAM DDR4(pentru versiunea de 13.3 inch)/16 GB de RAM DDR4(pentru varianta de 16 inch).

Ambele configuratii sunt dotate cu SSD-uri a caror capacitate este de 256 de GB, asadar vor rula extrem de fluid indiferent de task-urile date.

Samsung Notebook 9 Pro este disponibil atat in varianta echipata cu display IPS care masoara 13.3 inch in diagonala/ cat si in varianta dotata cu display IPS de 15 inch iar ambele ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Unghiurile de vizualizare sunt extrem de generoase fiind un panel IPS iar acesta dispune de Touch-screen si de celebrul stylus S-Pen.

Asadar Notebook 9 Pro poate fi utilizata atat ca un laptop conventional, cat si ca o veritabila tableta.

Samsung Notebook 9 Pro este echipat si cu o camera WEB care este capabila sa filmeze la reszoluti HD si dispune de: WiFi 802.11 ac 2×2, Bluetooth 4.1, 2 porturi USB 3.0, 1 port USB Type-C si port HDMI.

Sistemul de sonorizare este stereo iar acesta este format din doua difuzoare care dispun de tehnologiile SoundAlive si Internal Dual Array Digital Music, asadar ar trebui sa redea un sound de calitate.

Samsung Notebook 9 Pro nu sta rau nici la capitolul autonomie deoarece este echipat cu un acumulator de 54Wh care dispune de tehnologia fast charging iar oficialii Samsung sustin faptul ca este capabil sa livreze pana la 10 ore de autonomie.

Noul convertibil Samsung va fi disponibil in curand spre comercializare intr-o singura varianta de culoare(argintiu titan) iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestuia dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca Samsung au anuntat faptul ca lucreaza deja si la noile flagship-uri iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu