Blog ITHOT.RO

Samsung Galaxy S9 va fi echipat cu noul procesor octa-core Snapdragon 845, 6 GB RAM și cameră foto duală

Cei de la Samsung au confirmat faptul ca lucreaza deja la noile flagship-uri pe care le vor lansa in prima parte a anului viitor, asa cum ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus sunt cunoscute acum in companie sub numele de Star si Star 2 iar ambele vor face furori printre fani atat cu specificatiile hardware de top, cat si cu designul “ravasitor” de elegant.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor dispune de noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 fabricat pe tehnologia de 10 nm, GPU Adreno 630, 6 GB de memorie RAM si 32/64/128 spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca in toate cele 3 variante spatiul de stocare va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala va fi duala iar aceasta este una dintre cele mai bune vesti pentru fanii Samsung care au fost dezamagiti de faptul ca Galaxy S8 nu a beneficiat de un “setup” dual.

Mai mult decat atat se pare ca Samsung va tine cont si de criticile primite de la fani pe tema pozitionarii deficitare a senzorului de amprente pe Galaxy S8 iar noile flagship-uri vor avea senzorii de amprente amplasati pe partea frontala a acestora.

Asadar vor fi rezolvate o mare parte din micile probleme pe care cumparatorii le-au reclamat la S8 si S8 Plus iar S9 se “anunta” inca de pe acum ca va fi un terminal etalon al anului 2018.

Cele mai recente zvonuri sustin faptul ca S9 va fi echipat cu un display curbat Super AMOLED Infinity care masoara 5.8 inch in diagonala iar S9 Plus va beneficia de o diagonala ceva mai generoasa, in speta 6.2 inch.

Cel mai probabil Samsung va opta pentru aceeasi rezolutie QHD+ in format 18:9 pentru ambele variante dar nu ar fi exclus sa faca si trecerea la rezolutia Quad HD.

Oricum cert este faptul ca noile flagship-uri ale celor de la Samsung vor face furori pe piata de profil iar pana atunci vor mai avea o mare lansare in toamna acestui an cand vor prezenta noul phablet Galaxy Note 8, despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu