ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge vor recepționa în curând update la cea mai recentă versiune de android

Avem vesti excelente pentru posesorii smartphone-urilor Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7, care nu mai sperau sa primeasca update la cea mai recenta versiune de android, in speta la versiunea de android 8.1 Oreo.

Conform celor mai recente informatii se pare ca Samsung va oferi acest update treptat din a doua parte a lunii viitoare, asadar “minunea” se va intampla cat de curand.

Acest update se va oferi prin OTA, asadar posesorii acestor terminale vor fi notificati de indata ce update-ul este disponibil si poate fi descarcat iar ulterior va putea fi instalat.

Va reamintim si faptul ca Samsung Galaxy S7 dispune de procesorul octa-core Exynos 8890, GPU Mali-T880 MP12, 4 GB de memorie RAM LPDDR4 si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 200 de GB.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu Smart OIS si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Samsung Galaxy S7 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul eMAG la “doar” 1.850 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Trebuie sa mentionam si faptul ca producatorul va oferi update la cea mai recenta versiune de android si pt modelele Galaxy A5 si Galaxy A7 (2017), asadar posesorii acestor terminale nu au de ce sa isi faca griji pe aceasta tema.

Momentan nu exista detalii cu privire la perioada in care va fi oferit acest update pt cele doua modele dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Nu uitati nici faptul ca producatorul pregateste lansarea unui nou smartphone extrem de interesant iar terminalul poarta numele de Galaxy A6 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: community.samsungmembers.com

Lasă un comentariu