ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Samsung Galaxy A6 poate fi admirat acum in primele imagini de presă iar terminalul are procesor Exynos 7870

Cei de la Samsung pregatesc lansarea mai multor terminale extrem de interesante iar printre acestea se afla si smartphone-ul Galaxy A6, care poate fi admirat acum in primele imagini reale.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca smarthphone-ul Samsung Galaxy A6 dispune de procesorul octa-core Exynos 7870 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T830, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune tot de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

Samsung Galaxy A6 este echipat cu un display Super AMOLED in format 18:9 iar acesta masoara 5.6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va rezista la contactul cu apa si praful.

Samsung Galaxy A6 este un smartphone dual-sim( nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si va dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul va fi dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Noile smartphone din portofoliul celor de la Samsung este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo care va fi customizata cu interfata Samsung Experience UI 9.0.

Samsung Galaxy A6 va fi lansat curand iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variate de culoare si va putea fi achizitionat la aproximativ 280 de dolari.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Xiaomi Redmi S2 poate fi admirat acum in primul videoclip de tip hands-on iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: samsungcentral.com

Lasă un comentariu