Samsung Galaxy Tab S3 dispune de procesorul Snapdragon 820, 4 GB RAM, display QXGA și Nougat

Cei de la Samsung au trimis deja invitatiile pentru evenimentul care va avea loc luna aceasta in cadrul Mobile World Congress 2017.

Samsung va lansa in cadrul acestui evenime si tableta Samsung Galaxy Tab S3 iar aceasta adopta un design elegant si dispune de un hardware potent.

Samsung Galaxy Tab S3 ascunde sub “capota” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.15 GHz, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern va fi de 32 GB si respectiv 64 de GB.

In ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 12 MP si este dotata cu PDAF iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Samsung Galaxy Tab S3 este echipat cu un display QXGA care masoara 9.6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2048×1536 pixeli.

Carcasa acestei tablete este realizata in totalitate din materiale premium iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy Tab S3 va fi disponibila atat in varianta doar cu Wi-Fi, cat si in varianta dotata cu, conexiune 4G/LTE iar ambele variante dispun de: WiFi 802.11 ac (2.4 GHz si 5 GHz) MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1, GPS cu GLONASS si sunt dotate cu senzor de amprente.

Noua tableta din portofoliul celor de la Samsung are doar 5.6 mm grosime si ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Tableta Samsung Galaxy Tab S3 va fi lansata in data de 26 februarie 2017 iar preturile de comercializare vor porni de la aproximativ 600 de dolari pentru varianta de baza(only Wi-Fi).

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Samsung si-a facut aparitia in primele imagini de presa iar pentru detalii accesati acest link.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu