Samsung Galaxy S8 va fi echipat cu o baterie a carei capacitate este de 3.250 mAh și dispune de QQC

Avem vesti excelente pentru fanii Samsung care asteapta cu nerabdare lansarea noului flagship, in speta mult asteptatul Galaxy S8.

Aproape zilnic apar informatii noi cu privire atat la specificatiile acestui terminal, cat si la designul elegant pe care il adopta acesta.

Astazi au iesit la iveala cateva informatii conform carora Samsung Galaxy S8 va fi echipat cu un acumulator de 3.250 de mAh iar acesta va dispune de tehnologia Qualcomm Quick Charging 4.0(QQC).

Modelul Galaxy S8 Plus va fi dotat cu un acumulator ceva mai generos, a carui capacitate este de 3.750 de mAh, asadar noile flagship-uri ale celor de la Samsung nu ar trebui sa aiba de “suferit” la capitolul autonomie.

Bineinteles ca totul tine de optimizare software & hardware si speram ca Samsung sa exceleze in aceasta privinta.

Conform celor mai recente informatii se pare ca Galaxy S8  va fi disponibil atat in varianta echipata cu procesorul Qualcomm Snapdragon 830, cat si in varianta dotata cu procesorul Exynos 8895, secondate de catre 6 GB de memorie RAM LPDDR4 iar spatiul de stocare intern va fi de 32/64 si 128 de GB.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Samsung ne-au obisnuit deja.

Samsung Galaxy S8 este echipat cel mai probabil cu un display Super AMOLED care masoara 5.8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Modelul Galaxy S8 Plus va fi dotat cu un display ceva mai generos, a carui diagonala este de 6.2 inch si ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in data de 29 martie 2017 si va fi disponibil spre comercializare din data de 21 aprilie 2017 iar preturile vor porni de la 799 de Euro pentru varianta de baza si vor ajunge la 899 Euro pentru varianta de top.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Nokia si-a facut aparitia intr-o noua randare de calitate iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu