Blog ITHOT.RO

Root Samsung Galaxy S6 !

Astazi va prezint cel mai simplu mod de root-are a „vestitului” Samsung Galaxy S6, care pana acum cateva zile refuza cu nonsalanta sa se lase rootat.

Mentionez faptul ca metoda a fost testata la noi in service si functioneaza “brici” daca urmezi cu exactitate pasii de mai jos.

ROOT-SAMSUNG-GALAXY-S6-WWW.ITHOT.RO
In primul rand va trebui sa descarci urmatoarele programe:

Acum va trebui trebui sa te inarmezi cu multa rabdare si sa urmezi pasii simpli de mai jos:

1. instaleaza driverele Samsung descarcate mai devreme si asteapta pana cand acest proces se finalizeaza.

2. activeaza in setarile telefonului  modul USB Debugging mergand la SettingsAbout phone iar acum apasa de 7 ori consecutiv pe Build number

3. dezarhiveaza programul Odin 3.10.6 pe desktop ca sa-l poti accesa cat mai usor, iar acum copiaza fisierul TWRP in acelasi folder.

4. porneste telefonul in Download mode apasand simultan pe Volume down, Home si Power iar ulterior ar trebui sa vezi imaginile de mai jos.

ROOT-galaxy-s6-1-WWW.ITHOT.RO

ROOT-GALAXY-S6-WWW.ITHOT.RO

5. Acum executa  ca administrator programul Odin3 V3.10.6 si conecteaza telefonul la calculator prin intermediul cablului USB original care soseste in pachetul telefonului.In cateva secunde una dt casutele ID:COM isi va schimba culoarea indicand portul prin intermediul caruia s-a conectat telefonul.Va trebui sa arate similar cu imaginea de mai jos.

6. Apasă butonul AP și selectează fișierul  twrp-2.8.6.0-zeroflte.img.tar pe care l-ai copiat anterior in acelasi folder. Fereastra voastra Odin va trebui sa fie similara cu imaginea de mai jos.

odin3-www.ithot.ro

5. Acum apasa butonul Start iar la finalul acestui proces telefonul va reporni in mod automat.

6. Copiaza in memoria telefonului fisierul zip superSU descarcat la inceputul acestui tutorial.

7. Opreste telefonul iar ulterior tine apasat simultan butoanele Volume Up, Home si Power pt a porni telefonul in recovery mode.

8. Acceseaza meniul Install si identifica arhiva zip a fisierului superSU, copiata mai devreme in memoria telefonului.Acum gliseaza la dreapta tab-ul Swipe to Confirm Flash iar TWRP va porni instalarea.Dupa ce sa incheiat instalarea apasa pe tabul Reboot pt a reporni instant telefonul.

Gata, asta a fost tot iar acum esti fericitul posesor al unui Galaxy S6 rootat, care iti va permite sa-l customizezi dupa bunul tau plac.

Daca intampini probleme pe parcursul procesului de rootare nu trebuie sa te panichezi deoarece nu ai cum sa strici telefonul.

Asadar intai citeste cu mare atentie acest tutorial iar ulterior inarmeazate cu multa rabdare pt a finaliza toti acesti pasi cu brio.

Lasă un comentariu