ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

RCS & RDS și Discovery România au semnat un parteneriat strategic

Celebra companie RCS & RDS a semnat un parteneriat strategic cu Discovery România iar acesta include si lansarea televiziunii HGTV.

RCS RDS internet abuzuri ithot ro 2

Asadar HGTV va face parte din oferta celor de la Digi iar abonații Digi TV vor continua să urmareasca competitiile sportive premium, care  sunt disponibile in exclusivitate pe canalele Eurosport 1 & Eurosport 2.

RCS RDS akta ithot ro 312

Ambele programe vor deveni destinatia preferata pentru competiții de mare interes, precum: English Premier League, FA Cup, cele 4 Grand Slam-uri, turneele ATP si Jocurile Olimpice de Vară.

Nu au fost uitati nici cei care adora sa urmareasca continut inspirat din realitate iar in acest sens vor putea urmari canalele Discovery Channel, TLC și Travel Channel.

Mai jos regasiti comunicatul de presa al celor de la RCS & RDS iar la finalul acestui articol regasiti procedura prin intermediul carei puteti rezilia contractele cu inestimabilul operator, indiferent de serviciul pe care il detineti.

“RCS & RDS, liderul pieței de televiziune prin cablu din România, și Discovery România anunță semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de emisiuni despre casă și grădină în portofoliul Discovery, pe lângă conținutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel. Astfel, toți abonații DIGI TV⃰ vor putea urmări în continuare competițiile sportive preferate – Premier League, FA Cup, cele patru Grand Slam-uri, turneele ATP, Jocurile Olimpice de Vară – disponibile pe canalele Eurosport.

În același timp, telespectatorii se vor putea bucura de divertisment inspirat din realitate pe canalele Discovery Channel, TLC și Travel Channel, urmărind emisiuni precum Test de supravieţuire în doi, Insula lui Bear Grylls, Goana după aur (Discovery Channel), Dermatologie de top (Dr. Pimple Popper), Regele Cofetarilor, Rochia perfectă (TLC), Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern și Mistere la muzeu (Travel Channel). HGTV va îmbogăți oferta prin cinci piloni noi de conținut: vânzare și cumpărare de case, renovarea locuințelor, renovarea și apoi punerea în vânzare, construcția de case noi, case de vis, prin emisiuni dedicate, cum ar fi Renovări pe plus sau minus, Case renovate și salvate sau Vânătorii de case. HGTV este singurul canal TV care celebrează sentimentul de „acasă” și tot ceea ce implică acesta: spațiul, oamenii și trăirile pe care le inspiră. HGTV s-a dovedit a fi o televiziune extrem de populară, reușind să aibă printre fanii înrăiți vedete precum Michelle Obama, Reese Witherspoon sau Seth Rogen.

„Suntem încântați să extindem parteneriatul strategic cu Digi și să aducem împreună HGTV pe piața din România, pe lângă oferta de conținut din portofoliul actual. Emisiunile HGTV s-au bucurat de un succes real în rândul telespectatorilor, conținutul fiind testat anul acesta pe TLC, iar rezultatele au fost impresionante. Începând cu 2020, ne dorim să creștem popularitatea acestui brand nou, să îl aducem cât mai aproape de telespectatori, și suntem fericiți că am găsit în Digi un partener de încredere pentru a sprijini acest efort comun. În același timp, vom continua să creștem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor în cât mai multe domenii: aventură și supraviețuire, meserii extreme, familie și relații, cazuri medicale extreme sau călătorii. Toate acestea, alături de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competiții de fotbal – English Premier League și FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis – Grand Slams și ATP – și cea mai complexă experiență a Jocurilor Olimpice”, a declarat Andrey Stoychev, VP of Business Development, Distribution, Sports & Commercial, Discovery CEEMCA.

De retinut si faptul ca HGTV și Eurosport 2 vor fi disponibile doar în pachetul digital, Discovery, Travel Channel, TLC și Eurosport 1, atât în pachetul digital, cât și în analogic.”

Asadar nu uitati faptul ca puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare daca urmati procedura prezentata in acest articol.

Via

Lasă un comentariu