Blog ITHOT.RO

RCS-RDS iși unește forțele cu Akta Telecom și Digital Cable Systems

Celebra companie RCS-RDS doreste cu mare disperare sa isi extinda operatiunile pe piata din Romania iar in acest sens isi uneste fortele cu urmatoarele firme: Akta Telecom și Digital Cable Systems.

RCS RDS akta ithot ro 312

Practic prin intermediul acestei “inginerii”,  cei de la RCS&RDS isi adauga in portofoliul generos inca aproximativ 540.000 de servicii care ofera acces la internet, televiziune prin cablu si inclusiv servicii de telefonie fixa & mobila.

RCS RDS akta ithot ro 3

“RCS & RDS S.A., filiala din Romania a Societatii („RCS&RDS”) a încheiat contracte de transmitere a dreptului de a opera retelele de comunicatii electronice apartinand companiilor din Romania Digital Cable Systems S.A., AKTA Telecom S.A. si ATTP Telecommunications S.R.L.

Societatea doreste sa isi informeze investitorii si actionarii ca, la data de 28 Noiembrie 2019, RCS&RDS, denumita in continuare „Cesionarul” si Digital Cable Systems S.A., AKTA Telecom S.A., respectiv ATTP Telecommunications S.R.L., denumiti in continuare impreuna „Cedentii”, au incheiat contracte (impreuna „Contractele”) avand ca obiect operarea de catre RCS&RDS a activelor prin care se furnizeaza servicii de comunicatii electronice catre clientii de tip rezidential. Contractul incheiat cu ATTP Telecommunications S.R.L. are ca obiect si vanzarea unor active constand in infrastructura, clientela etc., la data implinirii conditiilor suspensive indicate mai jos.

In baza acestor Contracte, cei de la RCS&RDS vor opera retelele de comunicatii electronice ale Cedentilor si va furniza servicii de comunicatii electronice catre clienti, in schimbul platii de catre RCS&RDS a unei chirii in cuantumul agreat de parti.

In baza acestor Contracte, RCS&RDS ar urma sa furnizeze un numar de aproximativ 540 de mii de servicii de acces la Internet, televiziune prin cablu, telefonie fixa si telefonie mobila.

Contractele sunt incheiate pentru o durata initiala de 3 ani, care poate fi prelungita la optiunea oricareia dintre parti pentru un nou termen de 3 ani. Sumele totale platibile cu titlu de chirie sau pret de catre RCS&RDS in temeiul acestor Contracte sunt de maximum 77 milioane Euro exclusiv TVA.

Operarea retelelor, respectiv vanzarea activelor pot avea loc dupa implinirea urmatoarelor conditii suspensive:

  • (a) obtinerea aprobarii autoritatii de concurenta si (b) dobandirea de catre ATTP Telecommunications S.R.L. in mod cumulativ (i) a drepturilor necesare transmiterii folosintei activelor transmise prin contractul incheiat in acest sens de ATTP Telecommunications S.R.L. si RCS&RDS, (ii) a majoritatii actiunilor Digital Cable Systems S.A. si (iii) a majoritatii actiunilor AKTA Telecom S.A..

In baza acestor Contracte, Cedentii intentioneaza sa asigure propriilor clienti de tip rezidential servicii de calitate superioara la preturi avantajoase, RCS&RDS dispunand de toate resursele, capabilitatile si cunostintele necesare pentru a asigura acest lucru, prin exploatarea sinergiilor dintre reteaua proprie de comunicatii electronice si retelele ce formeaza obiectul Contractelor.”

RCS RDS akta ithot ro 311

Nu uitati nici de faptul ca puteti rezilia oricand contractele si fara costuri suplimentare daca sunteti nemultumiti de serviciile acestora iar procedurile complete de reziliere sunt disponibile pe blog, in sectiunea de “Tepe Online & Offline“.

(via)

Lasă un comentariu