ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Noul procesor mid-range MediaTek Helio P25 este capabil să gestioneze camere foto duale si este “ultra-thin”

Cei de la Mediatek au lansat oficial cel mai nou membru al gamei de procesoare Helio P iar acesta se intituleaza Helio P25 si este dedicat in totalitate smartphone-urilor ultra-subtiri care dispun de camere foto duale.

MediaTek Helio P25 este un procesor mid-range fabricat pe tehnologia de 16 nm iar acesta dispune de 8 nuclee ARM Cortex-A53 ce pot fi tactate la maxim 2.5 GHz.

Noul procesor din portofoliul celor de la Mediatek dispune de placa grafica ARM Mali-T880 tactata la 900 de MHz si suporta pana la 6 GB de memorie RAM LPDDR4x, asadar este similar cu procesorul Helio P20 in aceasta privinta.

MediaTek Helio P25 este capabil sa gestioneze o camera foto principala de pana la 24 de MP sau un setup dual camera format din 2 senzori care dispun de 13 MP + 13 MP.

Trebuie sa precizam si faptul ca Helio P25 ofera suport pentru captura color si monocrom prin intermediul procesorului de imagine MediaTek Imagiq ISP.

Procesorul MediaTek Helio P25 suporta conexiuni 4G/LTE Cat. 6 si este capabil sa gestioneze display-uri care ruleaza la rezolutie Full HD cu 60 fps.

In imaginea de mai jos regasiti si o comparatie intre cele 2 procesoare Mediatek, in speta Helio P20 vs Helio P25 iar diferentele de performanta ar trebui sa fie notabile.

Primul smartphone care ascunde sub “capota” acest procesor este Elephone P25 iar pentru a afla detaliile complete accesati acest link.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu