ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Elephone P25 -smartphone echipat cu procesorul Mediatek Helio P25, display FHD, 6 GB RAM și Nougat

Cei de la Elephone pregatesc lansarea unui nou smartphone iar terminalul se intituleaza P25 si este primul smartphone din lume care dispune de noul procesor octa-core Mediatek Helio P25.

Asadar Elephone P25 ascunde sub “capota” noul procesor octa-core Mediatek Helio P25 tactat la 2.5 GHz, secondat de catre 6 GB se memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 21 MP, este dotata cu stabilizare optica, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 16 MP si este dotata cu senzor Samsung.

Elephone P25 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Elephone P25 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11a/b/g/n(2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.1, GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Elephone este dotat cu un acumulator de 3.600 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Elephone P25 va fi lansat in data de 23 aprilie 2017 iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Pana atunci va reamintim faptul ca smartphone-ul Elephone 9000 poate fi achizitionat acum la un pret excelent iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu