Panasonic P88 – smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD, 2 GB de RAM și Marshmallow

Cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul se intituleaza P88 si dispune de un hardware modest.

Panasonic P88 este dotat cu un procesor quad-core tactat la 1.25 GHz, secondat de catre 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED triplu iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Panasonic P88 este echipat cu un display IPS care masoara 5.3 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic P88 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic are 8.35 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.600 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic P88 va fi disponibil spre comercializare in 2 variante de culoare(auriu si gri carbon) iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 138 de dolari.

Va reamintim si faptul ca Panasonic a lansat recent si un alt smartphone care dispune de un hardware ceva mai potent iar terminalul poarta numele de Eluga Prim si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu