Panasonic Eluga Prim – smartphone dotat cu senzor de amprente, 3 GB RAM, display HD și Marshmallow

Cei de la Panasonic au lansat un nou smartphone elegant si echilibrat iar terminalul face parte din gama Eluga si se intituleaza Prim.

Panasonic Eluga Prim dispune de un procesor quad-core tactat la 1.25 GHz, secondat de catre 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED triplu iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Panasonic Eluga Prim este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Asahi Glass.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic Eluga Prim este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic are 7.88 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic Eluga Prim va fi disponibil spre comercializare in 2 variante de culoare(gri carbon si auriu) iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 155 de dolari.

Din pacate pentru cei de la Panasonic pe piata exista deja terminale care dispun de configuratii similare si care pot fi achizitionate la doar 100 de dolari iar cel mai bun exemplu este UMi Diamond si pentru detalii accesati acest link.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu