Panasonic Eluga Pulse X dispune de un procesor quad-core, display HD, 3 GB de RAM și senzor de amprente

Revenim cu prezentarea smartphone-ului Panasonic Eluga Pulse X si va spunem ca dispune de acelasi procesor quad-core tactat la 1.25 GHz, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Panasonic Eluga Pulse X este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Asahi Dragon Trail.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic Eluga Pulse X este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic Eluga Pulse X va fi disponibil spre comercializare in curand iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 165 de dolari.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata terminale mult mai potente iar unul dintre acestea este Xiaomi Redmi Note 4X, despre care puteti afla detaliile complete aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu