Panasonic Eluga Pulse dispune de un procesor quad-core, display HD, 2 GB de memorie RAM și Marshmallow

Cei de la Panasonic au lansat doua terminale noi iar acestea fac parte din gama Eluga si poarta numele de Pulse & Pulse X.

Ambele terminale sunt similare atat ca design, cat si ca specificatii hardware iar acestea vor fi disponibile spre comercializare in curand.

Incepem cu prezentarea modelului Panasonic Eluga Pulse si va spunem faptul ca este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.25 GHz, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Panasonic Eluga Pulse este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Asahi Dragon Trail.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Panasonic Eluga Pulse este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Panasonic este dotat cu un acumulator de 2.200 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Panasonic Eluga Pulse va fi disponibil spre comercializare in curand iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 145 de dolari.

Va invitam sa vizualizati si specificatiile modelului Panasonic Eluga Pulse X, care dispune de un hardware ceva mai potent iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu