Panasonic Eluga A3 & A3 Pro sunt echipate cu baterii de 4.000 mAh și rulează versiunea de android Nougat

Avem vesti excelente pentru fanii Panasonic deoarece producatorul a lansat astazi doua terminale elegante si echilibrate iar acestea poarta numele de Eluga A3 și A3 Pro.

Ambele terminale sunt identice ca design iar singura diferenta dintre acestea intervine la nivel de hardware, in speta la procesor.

Panasonic Eluga A3 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.25 GHz iar modelul Eluga A3 Pro dispune de procesorul octa-core Mediatek MT6753 tactat la 1.3 GHz/GPU Mali-T720.

Ambele terminale dispun de cate 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern(pt A3) iar modelul A3 Pro este dotat cu 32 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Atat Panasonic Eluga A3 , cat si A3 Pro sunt echipate cu display-uri IPS care masoara 5.2 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si sunt protejate cu sticla Asahi Dragon Trail Glass.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate integral din aluminiu iar aceste apar sa stea destul de bine si la capitolul finisaje.

Atat Panasonic Eluga A3 , cat si A3 Pro sunt terminale dual-sim, compatibile 4G/VoLTE si ambele dispun de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar acestea sunt dotate cu senzori de amprente.

Noile terminale din portofoliul celor de la Panasonic au 9.1 mm grosime, sunt echipate cu baterii de 4.000 mAh iar acestea ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Ambele terminale vor fi disponibile spre comercializare din data de 10 august 2017 in mai multe variante de culoare iar preturile vor porni de la 176 de dolari pt varianta de baza si vor ajunge la 200 de dolari pt varianta Pro.

Asadar preturile de comercializare sunt destul de piperate iar in aceasta “plaja” de pret exista deja pe piata terminale mult mai potente.

Va reamintim si faptul ca Lenovo a lansat astazi un nou smartphone extrem de interesant iar terminalul se intituleaza K8 Note si detaliile complete sunt disponibile aici.

 

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu