ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Lenovo K8 Note dispune de noul procesor deca-core Helio X23, 4 GB de RAM și cameră foto duală PureCel

Ce de la Lenovo au lansat un nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza K8 Note si este primul smartphone din lume care dispune de noul procesor deca-core MediaTek Helio X23.

Asadar Lenovo K8 Note este echipat cu procesorul deca-core MediaTek Helio X23(2x 2.3GHz Cortex-A72 + 4x 1.85GHz Cortex-A53 + 4x 1.4GHz Cortex-A53), sunt disponibile variante dotate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP + 5 MP, este dotata cu senzor PureCel Plus, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Lenovo K8 Note are un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale aluminiu iar terminalul pare sa stea foarte bine si la capitolul finisaje.

Lenovo K8 Note este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

De retinut si faptul ca terminalul rezista la contactul usor cu stropii de apa iar sistemul de sonorizare poarta “semnatura” Dolby Atmos.

Lenovo K8 Note are 8.5 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh care dispune de tehnologia Turbo Charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Lenovo va fi disponibil spre comercializare in exclusivitate prin intermediul celor de al amazon.in din data de 18 august 2017 iar preturile pornesc de la 203 dolari pt varianta de baza si ajung la 220 de dolari pt varianta de “top”.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la LG si-a facut aparitia in primele imagini live iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu