Orange a picat iar toate serviciile lor au fost indisponibile pentru două ore

Celebrul operator Orange Romania a intampinat grave probleme cu toate serviciile pe care le ofera deoarece infrastructura acestora a cedat acum cateva ore iar milioane de abonati au ramas fara semnal.

Calvarul a inceput la ora 14:35 iar reteaua celor de la Orange a ramas “picata” pentru mai bine de doua ore, timp in care abonatii nu au putut initia nici macar apeluri telefonice.

Asadar au avut de suferit toti abonatii din tara care sunt clienti ai serviciilor de telefonie mobila, internet mobil si fix 4G/LTE(cu router) si inclusiv serviciul de internet prin fibra optica a fost indisponibil si inca mai este in anumite zone din tara.

Reteaua de telefonie mobila a revenit in parametrii “normali” de functionare abia in jurul orei 16:40 si tot de atunci a fost disponibil si serviciul de internet pe mobil 4G/LTE.

Din pacate serviciul de internet fix prin fibra optica este picat si la aceasta ora intr-o mare parte din tara iar inestimabilul operator sustine faptul ca lucreaza “intens” la remedierea acestui serviciu cat mai curand.

Acum ramane de vazut cat timp va dura pana cand totul o sa reintre in normalitate iar in acest sens va recomandam sa urmariti pagina Orange de Facebook, unde ofera update-uri constant si pe primul il puteti vedea mai jos.

Salut, momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei.

Aiurea este faptul ca doar abonatii sunt cei care au de suferit din toata aceasta “sectionare multipla” iar inestimabilul operator nu ii va recompensa in vreun fel pentru neplacerile cauzate in aceasta perioada de timp.

Oricum nu uitati nici de faptul ca ii puteti “taxa” atunci cand nu sunteti multumiti de serviciile acestora si in acest sens va puteti rezilia contractele oricand, fara costuri suplimentare iar procedura completa este disponibila pe blog si pentru detalii accesati acest link.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!