Blog ITHOT.RO

ORANGE a fost amendat cu peste 10 mil. Euro de Consiliul Concurenței pt abuz de poziţie dominantă pe piaţă

Cei de la Orange au fost supusi unei investigatii amanuntite care a fost declansata de catre Consiliul Concurentei inca din anul 2016 iar acum aceasta s-a finalizat si rezultatul obtinut este extrem de interesant.

Mai exact, Consiliul Concurentei a inceput investigatia cu privire la un presupus “tratament discriminatoriu” in relația cu furnizorii de servicii care efectueaza plati si reclame realizate prin SMS .

Acum cei de la Consiliul Concurentei au sanctionat inestimabilul operator pentru “abuz de poziţie dominantă” cu o amenda care este in cuantum de 1% din cifra de afaceri, in speta valoarea totala a acesteia se ridica la peste 10 mil. euro.

Asadar avem de-a face in sfarsit cu o amenda destul de consistenta pe piata operatorilor de telefonie mobila dar pe care cu siguranta cei de la Orange o vor contesta in instanta.

Ramane de vazut daca inestimabilul operator isi va revizui comportamentul iar pe viitor nu va mai repeta aceleasi “greseli” grosolane dar avem indoieli mari pe aceasta tema spinoasa.

Nu uitati nici de faptul ca puteti rezilia contractele oricand daca sunteti abonatii acestui inestimabil operator si nu sunteti multumiti de serviciile acestora sau din varii motive doriti sa renuntati la contractele aflate  inca in derulare.

Procedura completa prin intermediul careia va puteti rezilia contractele anticipat si fara costuri suplimentare este disponibila pe blog si pentru detalii accesati acest link.

(Via)

Lasă un comentariu