OnePlus 3 isi face aparitia in primele imagini reale iar terminalul adopta un design atractiv

Noul flagship al celor de la OnePlus isi face aparitia in primele imagini reale iar terminalul adopta un design elegant si atractiv.

, OnePlus 3 isi face aparitia in primele imagini reale iar terminalul adopta un design atractiv, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă " width="313" height="559" />

OnePlus 3 va ascunde sub „capota” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM LPDDR4 si vor fi disponibile 2 variante de stocare, de 32 si respectiv 64 de GB.

, OnePlus 3 isi face aparitia in primele imagini reale iar terminalul adopta un design atractiv, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă " width="318" height="566" />

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu laser AF, stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

OnePlus 3 va fi echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

OnePlus 3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band (MIMO), Bluetooth 4.2, GPS, NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Noul flagship al celor de la OnePlus va rula acea mai recenta versiune de Oxygen OS care este bazata pe versiunea de android 6.0.1 Marshmallow.

, OnePlus 3 isi face aparitia in primele imagini reale iar terminalul adopta un design atractiv, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă " width="1200" height="900" data-lazy-loaded="true" />

Momentan nu avem detalii cu privire la data de lansare sau pretul de comercializare al acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca am testat OnePlus 2 iar review-ul complet al acestui smartphone este disponibil aici.

, OnePlus 3 isi face aparitia in primele imagini reale iar terminalul adopta un design atractiv, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă " />

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!