Moto E4 Plus dispune de procesorul Snapdragon 427, display HD, 2 GB de RAM și acumulator de 5.000 mAh

In cadrul aceluiasi eveniment cei de la Motorola au lansat si smartphone-ul Moto E4 Plus iar terminalul dispune de un hardware ceva mai potent decat varianta de baza, in speta Moto E4.

Moto E4 Plus este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 427 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi atat de 16 GB, cat si de 32 GB.

Desigur ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP, este dotata cu lentile wide si flash LED.

Moto E4 Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza cu rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar terminalul sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Moto E4 Plus este disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim iar ambele sunt compatibile 4G/VoLTE si dispun de: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1 LE, GPS si NFC (optional).

Noul smartphone din portofoliul celor de la Motorola are 9.55 mm grosime, este dotat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 5.000 mAh si dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat.

Moto E4 Plus va fi disponibil spre comercializare curand si in 3 variante de culoare(auriu, gri carbon si albastru) iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 180 de dolari.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata o multime de variante mult mai potente iar una dintre acestea este Doogee MIX si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu