Blog ITHOT.RO

Moto E4 este echipat cu procesorul quad-core Snapdragon 425, 2 GB de RAM, display HD și android Nougat

Cei de la Motorola au lansat astazi doua terminale de buget iar acestea poarta numele de Moto E4 & Moto E4 Plus si ambele dispun de specificatii harware similare.

Incepem cu prezentarea modelului de baza, in speta Moto E4 si va spunem ca dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP, este dotata cu lentile wide si flash LED.

Moto E4 are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Moto E4 este disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim iar ambele sunt compatibile 4G/VoLTE si dispun de: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1 LE, GPS si NFC(optional).

Noul smartphone din portofoliul celor de la Motorola are 9.3 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.800 mAh care dispune de fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat.

Moto E4 va fi disponibil spre comercializare in curand in 2 variante de culoare(negru si auriu) iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 129 de dolari.

In cadrul aceluiasi eveniment Motorola a lansat si varianta Plus a acestui smartphone iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com 

Lasă un comentariu