Moto C Plus dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6737, display HD, 2 GB RAM și android Nougat

In cadrul aceluiasi eveniment a fost lansat si smartphone-ul Moto C Plus iar acesta dispune de un hardware ceva mai echilibrat fata de varianta de baza, in speta Moto C.

Moto C Plus este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720, sunt disponibile variante dotate cu 1 GB de memorie RAM si respectiv 2 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 16 GB si poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Moto C Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat si finisajele par sa se situeze la cote decente.

Moto C Plus este disponibil atat in varianta single-SIM, cat si in varianta dual-SIM iar ambele sunt compatibile 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Motorola are 10 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Moto C Plus este disponibil deja spre comercializare si preturile pornesc de la 119 dolari pentru varianta de baza, care vine dotat cu doar 1 GB de memorie RAM.

Asadar noile terminale Motorola vor inregistra un succes absolut “covarsitor” dat fiind faptul ca pe piata exista o multime de alternative in acest buget iar una dintre acestea este Vernee Thor E si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu