Moto C – smartphone dual-sim dotat cu procesor quad-core, 1 GB de RAM, display FWVGA și android 7.0 Nougat

Cei de la Motorola au lansat doua terminale de buget iar acestea poarta numele de Moto C & Moto C Plus si dispun de un hardware extrem de modest.

Incepem cu prezentarea variantei de baza, in speta Moto C si va spunem ca dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580M tactat la 1.1 GHz, GPU Mali-400, 1 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern poate fi de 8 GB si respectiv 16 GB.

Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este capabila sa filmeze la rezolutie 720p si este dotata cu flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Moto C este echipat cu un display FWVGA care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia absolut “socanta” de 854 x 480 pixeli.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Moto C este disponibil atat in varianta single-sim, cat si in varianta dual-sim( 2 x microSIM) iar ambele sunt compatibile 3G/4G/VoLTE si dispun de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Motorola are 9 mm grosime, este dotat cu un acumulator detasabil, a carui capacitate este de 2.350 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Moto C este disponibil deja spre comercializare iar preturile pornesc de la 89 de Euro pentru varianta compatibila 3G si ajung la 99 de Euro pentru varianta care dispune de conexiune 4G/VoLTE.

Desigur ca in acest buget exista deja pe piata si variante mult mai atractive iar una dintre acestea este UMIDIGI G si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu