ITHOT: Știri din IT & C

UPC România mărește tarifele pentru serviciile oferite și reziliază în mod gratuit contractele abonaților rebeli

Din pacate si cei de la UPC România urmeaza noul “trend” care a fost lansat de catre celebra companie RCS & RDS, odata cu majorarea tarifelor la toate serviciile pe care le ofera.

Reziliere contract UPC Romania ithot ro 11 - UPC România mărește tarifele pentru serviciile oferite și reziliază în mod gratuit contractele abonaților rebeli

Acum si cei de la UPC au anuntat faptul ca au decis sa isi majoreze tarifele la doua dintre serviciile pe care le furnizeaza, in speta este vorba despre serviciul de televiziune prin cablu si internet prin fibra optica.

Reziliere contract UPC Romania ithot ro 13 - UPC România mărește tarifele pentru serviciile oferite și reziliază în mod gratuit contractele abonaților rebeli

Preturile acestor servicii vor fi marite cu suma de 2,38 lei/serviciu (TVA inclus) iar noile tarife vor intra in vigoare din data de 1 mai 2019.

De retinut si faptul ca nu vor fi majorate tarifele serviciilor de telefonie, extraoptiunile de televiziune si chiriile echipamentelor pe care le ofera in custodie.

Asadar daca sunteti abonatii acestui inestimabil operator trebuie sa stiti faptul ca va puteti rezilia contractele in mod gratuit deoarece operatorul a schimbat regulile in timpul “jocului” iar curand veti receptiona o informare in acest sens.

Reziliere contract UPC Romania ithot ro 12 - UPC România mărește tarifele pentru serviciile oferite și reziliază în mod gratuit contractele abonaților rebeli

Rprezentantii UPC au oferit si o informare pe aceasta tema: ”Dorim să vă informăm că, începând cu data de 01-MAI, preţul lunar pentru serviciile de televiziune şi internet se va majora cu câte 2,38 lei (TVA inclus) pentru fiecare dintre aceste servicii. Această modificare nu se aplică serviciului de telefonie, extraopţiunilor de televiziune (de exemplu HBO, Sport etc) sau chiriilor de echipamente”

Reziliere contract UPC Romania ithot ro 131 - UPC România mărește tarifele pentru serviciile oferite și reziliază în mod gratuit contractele abonaților rebeli

Cel mai probabil va fi inserat un paragraf pe factura aferenta lunii in curs, prin intermediul caruia inestimabilul operator isi va informa toti abonatii cu privire la faptul ca pot renunta pe cale amiabila(fara costuri suplimentare), la contractele pe care le au in derulare.

Reziliere Contract RDS RCS DIGIMOBIL ITHOT RO 10 3 - UPC România mărește tarifele pentru serviciile oferite și reziliază în mod gratuit contractele abonaților rebeli

In acelasi mod au procedat si cei de la RCS & RDS, care au majorat tarifele inca de la inceputul acestui an iar din acest motiv au pierdut o multime de abonati.

Va reamintim si faptul ca va puteti rezilia contractele cu UPC Romania din confortul propriei locuinte deoarece puteti efectua toate demersurile in mediul online si pentru detalii accesati acest link.

Reziliere Contract DigiMobil ithot ro 12 - UPC România mărește tarifele pentru serviciile oferite și reziliază în mod gratuit contractele abonaților rebeli

(Via)

Lasă un comentariu